5 YAŞINDA İNGİLİZCE SUNUM YAPTILAR

EĞİTİM 30.05.2023 - 13:04, Güncelleme: 30.05.2023 - 13:04 3089+ kez okundu.
 

5 YAŞINDA İNGİLİZCE SUNUM YAPTILAR

Özel Anaokulu 5 yaş öğrencileri, öğretmenleri eşlığında ailelerine yaptıkları İngilizce sunumda performanslarıyla tam not aldılar.
Özel Anaokulu öğrencileri öğretmenlerinin eşliğinde yabancı dil dersinde öğrendiklerini velilerinin katıldığı renkli etkinlikte ailelerine gösterdi. İngilizce öğretmenleri eşliğinde keyifli bir sunum yapan 5 yaş grubu öğrenciler, İngilizceleriyle velilerini gururlandırdı. Özel Anaokulu Kurucu Müdürü Nesrin Civan, çocukların temel eğitimlerinin yanısıra sanat, spor ve yabancı dile de büyük önem verdikleri söyledi. Ailelerin desteklerinin öğrencilerimizin üzerinde büyük etkisinin olduğunu eğitimin onlar için olmazsa olmaz olduğunu okulumuzun her konuda yaptığı etkinliklere her zaman katılmalarından anlıyoruz. Öğrencilerimizin herz konudaki etkinliklere tam kadro katılmaları da okul idaresi olarak bizleri memnun ettiği gibi öğrenmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın da şevkini artırmaktadır.
Özel Anaokulu 5 yaş öğrencileri, öğretmenleri eşlığında ailelerine yaptıkları İngilizce sunumda performanslarıyla tam not aldılar.

Özel Anaokulu öğrencileri öğretmenlerinin eşliğinde yabancı dil dersinde öğrendiklerini velilerinin katıldığı renkli etkinlikte ailelerine gösterdi. İngilizce öğretmenleri eşliğinde keyifli bir sunum yapan 5 yaş grubu öğrenciler, İngilizceleriyle velilerini gururlandırdı. Özel Anaokulu Kurucu Müdürü Nesrin Civan, çocukların temel eğitimlerinin yanısıra sanat, spor ve yabancı dile de büyük önem verdikleri söyledi.

Ailelerin desteklerinin öğrencilerimizin üzerinde büyük etkisinin olduğunu eğitimin onlar için olmazsa olmaz olduğunu okulumuzun her konuda yaptığı etkinliklere her zaman katılmalarından anlıyoruz. Öğrencilerimizin herz konudaki etkinliklere tam kadro katılmaları da okul idaresi olarak bizleri memnun ettiği gibi öğrenmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın da şevkini artırmaktadır.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.