IHSLC 2021’E TÜBİTAK DESTEĞİ

TEKNOLOJİ 18.02.2021 - 16:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3254+ kez okundu.
 

IHSLC 2021’E TÜBİTAK DESTEĞİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından destek almaya uygun görüldü.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde 08-10 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi (IHSLC 2021); Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından destek almaya uygun görüldü. Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mümin Polat’ın kongre başkanlığını yürüteceği 4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi (IHSLC 2021), TÜBİTAK BİDEB bünyesinde 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği Programı 2020 yılı 4. dönemi bilimsel değerlendirme aşamalarını tamamladı ve TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü. Ülkemizde sağlık bilimleri ve yaşam temel alanlarında yapılan araştırmaların ortak bir zeminde sunulabildiği, her biri kendi alanında duayen pek çok bilim insanını, genç̧ akademisyen ve akademisyen adaylarıyla buluşturarak; disiplinler arası etkileşim ve araştırmaların öneminin ortaya konduğu kongreye gerek yurtiçi gerekse yurtdışından geçtiğimiz 3 yılda 28 farklı ülke ve 100’den fazla farklı üniversiteye mensup yaklaşık 2 bin kişi katılım sağladı. Destekleme programına alınan kongre ile açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin destek ve güvencesiyle gelenekselleşen ve alanında bilimsel içerik ve kalite açısından takdir edilen bir noktaya ulaşan Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi’nin TÜBİTAK’tan almış olduğu bu anlamlı destek için bütün düzenleme kurulunu ve emeği geçen akademisyenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından destek almaya uygun görüldü.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) bünyesinde 08-10 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi (IHSLC 2021); Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından destek almaya uygun görüldü.

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mümin Polat’ın kongre başkanlığını yürüteceği 4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi (IHSLC 2021), TÜBİTAK BİDEB bünyesinde 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği Programı 2020 yılı 4. dönemi bilimsel değerlendirme aşamalarını tamamladı ve TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.

Ülkemizde sağlık bilimleri ve yaşam temel alanlarında yapılan araştırmaların ortak bir zeminde sunulabildiği, her biri kendi alanında duayen pek çok bilim insanını, genç̧ akademisyen ve akademisyen adaylarıyla buluşturarak; disiplinler arası etkileşim ve araştırmaların öneminin ortaya konduğu kongreye gerek yurtiçi gerekse yurtdışından geçtiğimiz 3 yılda 28 farklı ülke ve 100’den fazla farklı üniversiteye mensup yaklaşık 2 bin kişi katılım sağladı.

Destekleme programına alınan kongre ile açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin destek ve güvencesiyle gelenekselleşen ve alanında bilimsel içerik ve kalite açısından takdir edilen bir noktaya ulaşan Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi’nin TÜBİTAK’tan almış olduğu bu anlamlı destek için bütün düzenleme kurulunu ve emeği geçen akademisyenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.