ISPARTA’DA ATATÜRK HEYKELİNİ ÇALDILAR

GÜNDEM 10.03.2022 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4004+ kez okundu.
 

ISPARTA’DA ATATÜRK HEYKELİNİ ÇALDILAR

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Gökçay Mesirelik alana yaptırılan Atatürk heykeli çalındı Atatürk’e ait çalınan büst ile ilgili konuştu.
Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik alana yaptırılan Atatürk heykeli çalındı. Atatürk ile birlikte küçük bir kız çocuğunun da yer aldığı heykelin yerinde olmadığını fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, büstün çalınmasına ilişkin soruşturma başlattı. “SANIYORLAR Kİ ATATÜRK SEVGİSİNİ YOK EDERİZ” Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı ise şu ifadeleri kullandı: “Gökçay Mesirelik alanındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait büst çalınmış. Sanıyorlar ki bu şekilde bu topraklardaki Atatürk sevgisini yok ederiz. Atatürk'ü bu topraklardan silemezsiniz. Biz de aydınlatılıncaya kadar bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.”  
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Gökçay Mesirelik alana yaptırılan Atatürk heykeli çalındı Atatürk’e ait çalınan büst ile ilgili konuştu.

Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik alana yaptırılan Atatürk heykeli çalındı. Atatürk ile birlikte küçük bir kız çocuğunun da yer aldığı heykelin yerinde olmadığını fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, büstün çalınmasına ilişkin soruşturma başlattı.

“SANIYORLAR Kİ ATATÜRK SEVGİSİNİ YOK EDERİZ”
Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı ise şu ifadeleri kullandı:
“Gökçay Mesirelik alanındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait büst çalınmış. Sanıyorlar ki bu şekilde bu topraklardaki Atatürk sevgisini yok ederiz. Atatürk'ü bu topraklardan silemezsiniz. Biz de aydınlatılıncaya kadar bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.