ABD VE ÇİNLİ YETKİLİLER 1. FAZ İÇİN TELEFON TRAFİĞİ SÜRÜYOR

DÜNYA 26.08.2020 - 10:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3299+ kez okundu.
 

ABD VE ÇİNLİ YETKİLİLER 1. FAZ İÇİN TELEFON TRAFİĞİ SÜRÜYOR

ABD ve Çin’in üst düzey ticaret temsilcileri ve ABD Ticaret Temsilciliği Ofisi (USTR) her iki tarafın da anlaşmanın başarıya ulaşmasına bağlı olduğunu açıkladı
ABD ve Çin’in üst düzey ticaret temsilcileri arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde ocak ayında ulaşılan 1. aşama ticaret anlaşmasıyla ilgili sorunların çözülmesinde ilerleme görüldüğü kaydedildi. ABD Ticaret Temsilciliği Ofisi (USTR) her iki tarafın da anlaşmanın başarıya ulaşmasına bağlı olduğunu açıkladı.    USTR yaptığı açıklamada, ABD Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer ve Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in Çin Başbakan Yardımcısı ve baş müzakereci Liu He ile ‘düzenli olarak planlanan bir görüşme’ yaptığını duyurdu. USTR, “Her iki taraf da ilerleme görüyor ve anlaşmanın başarılı olmasını sağlamak için gerekli adımları atmaya kararlılar” dedi.
ABD ve Çin’in üst düzey ticaret temsilcileri ve ABD Ticaret Temsilciliği Ofisi (USTR) her iki tarafın da anlaşmanın başarıya ulaşmasına bağlı olduğunu açıkladı

ABD ve Çin’in üst düzey ticaret temsilcileri arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde ocak ayında ulaşılan 1. aşama ticaret anlaşmasıyla ilgili sorunların çözülmesinde ilerleme görüldüğü kaydedildi. ABD Ticaret Temsilciliği Ofisi (USTR) her iki tarafın da anlaşmanın başarıya ulaşmasına bağlı olduğunu açıkladı. 
 
USTR yaptığı açıklamada, ABD Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer ve Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in Çin Başbakan Yardımcısı ve baş müzakereci Liu He ile ‘düzenli olarak planlanan bir görüşme’ yaptığını duyurdu. USTR, “Her iki taraf da ilerleme görüyor ve anlaşmanın başarılı olmasını sağlamak için gerekli adımları atmaya kararlılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.