ABLASI YAZDI KARDEŞİ ÇEKTİ

SANAT 22.03.2019 - 10:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3450+ kez okundu.
 

ABLASI YAZDI KARDEŞİ ÇEKTİ

“KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filmi, ismini kısa sürede duyuran başarılı yönetmen Yunus Şevik tarafından sinema filmi olarak çekildi.
Sinemaya güçlü kardeşlik bağları imza atmaya başlıyor. Senarist Esma Şevik ve Mustafa Miraç Kaya kaleminden senaryolaştırılan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filmi, ismini kısa sürede duyuran başarılı yönetmen Yunus Şevik tarafından sinema filmi olarak çekildi. Sinema dünyasında “Çeken Adam” olarak tanınan Yunus Şevik, ablası Esma Şevik imzası taşıyan korku filmini çekmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı. 10 Mayıs gibi vizyonda olması tasarlanan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filminde yüksek bir gişe beklentisi olan yazan ve çeken kardeşler, ortak çalışmamızın devamı da gelecek ifadesinde bulundular. İnsanlar tarafından hapsedilen Kulyas cinlerinin, nefsine yenik düşen bir insan tarafından serbest bırakılmasıyla kulyas cinlerinin birikmiş öfkelerinin  intikamını almasını anlatan sinema filmi, sadece Türkiye değil Avrupda da gösterime sokma hesaplarıyla çekildi. Çeken adam Yunus Şevik ve yazan kadın Esma Şevik birlikteliği Türk sinemasına önemli eserler kazandıracağa benziyor.  
“KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filmi, ismini kısa sürede duyuran başarılı yönetmen Yunus Şevik tarafından sinema filmi olarak çekildi.

Sinemaya güçlü kardeşlik bağları imza atmaya başlıyor. Senarist Esma Şevik ve Mustafa Miraç Kaya kaleminden senaryolaştırılan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filmi, ismini kısa sürede duyuran başarılı yönetmen Yunus Şevik tarafından sinema filmi olarak çekildi. Sinema dünyasında “Çeken Adam” olarak tanınan Yunus Şevik, ablası Esma Şevik imzası taşıyan korku filmini çekmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.

10 Mayıs gibi vizyonda olması tasarlanan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filminde yüksek bir gişe beklentisi olan yazan ve çeken kardeşler, ortak çalışmamızın devamı da gelecek ifadesinde bulundular. İnsanlar tarafından hapsedilen Kulyas cinlerinin, nefsine yenik düşen bir insan tarafından serbest bırakılmasıyla kulyas cinlerinin birikmiş öfkelerinin  intikamını almasını anlatan sinema filmi, sadece Türkiye değil Avrupda da gösterime sokma hesaplarıyla çekildi. Çeken adam Yunus Şevik ve yazan kadın Esma Şevik birlikteliği Türk sinemasına önemli eserler kazandıracağa benziyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.