AFET VE İTFAİYE OYUNLARI YARIŞMASI DÜZENLEDİ

GÜNDEM 03.06.2022 - 11:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3743+ kez okundu.
 

AFET VE İTFAİYE OYUNLARI YARIŞMASI DÜZENLEDİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi işbirliği ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri arasında Afet ve İtfaiye Oyunları düzenlendi.
Burdur Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Toto Stadyumunda düzenlendi. Yarışmaya yaklaşık 250 öğrenci, 24 takım olarak katıldı. MAKÜ Stadyumunda yapılan yarışmaya giden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “24 takımla uzunca süredir arkadaşlarımız hazırlanıyor. Birkaç gün önce İtfaiye Müdürlüğümüzde izledim çok azimli çok hırslı ekip ruhu ile hazırlanan ekipleri gördüm. Bugün finalleri yerinde izledim. Gerçekten gurur duydum Öncelikle Belediyemizin itfaiye Personeline müdür arkadaşımıza, akademisyenlerimize, kıymetli hocalarımıza, Rektörümüze ve yönetimine ayrıca siz gençlerimize en büyük teşekkürü sizlere ediyorum. İyi ki varsınız. Bizler tamda istediğimiz şeyi yapıyoruz. Burdur’da büyüyen ve gelişen ülkemizin gözdesi olan MAKÜ ile işbirliği içerisinde yerel yönetim ile sizlerin eğitimine hem katkı vermek hem de eğlenceli hale getirmek adına çokta güzel şeyler yaptığımızı görüyorum. Ben bugün yarışan bütün gençlerimize 24 takımımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu işlerin elbette bir yarışmanın neticesinde 1.2. ve 3’üncüsü olacak ama benim gözümde hepiniz şampiyonsunuz. Yaralanan arkadaşçalarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa zamanda bu yaptığımız organizasyonu önce Ulusala ardından da Uluslararasına çevirip çok büyük bir organizasyon yapmak istiyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Finale 5 takım içerisinde birinci takım Kızıl Manga 1.26,23, ikinci takım İn Flames 1.29,73, üçüncü takım Ekip 112 1.32,05 sürede tamamladı. Birinci takım Kızıl manga kupayı Başkan Ercengiz’in elinden aldı.  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi işbirliği ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri arasında Afet ve İtfaiye Oyunları düzenlendi.

Burdur Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Toto Stadyumunda düzenlendi. Yarışmaya yaklaşık 250 öğrenci, 24 takım olarak katıldı.

MAKÜ Stadyumunda yapılan yarışmaya giden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “24 takımla uzunca süredir arkadaşlarımız hazırlanıyor. Birkaç gün önce İtfaiye Müdürlüğümüzde izledim çok azimli çok hırslı ekip ruhu ile hazırlanan ekipleri gördüm. Bugün finalleri yerinde izledim. Gerçekten gurur duydum Öncelikle Belediyemizin itfaiye Personeline müdür arkadaşımıza, akademisyenlerimize, kıymetli hocalarımıza, Rektörümüze ve yönetimine ayrıca siz gençlerimize en büyük teşekkürü sizlere ediyorum. İyi ki varsınız. Bizler tamda istediğimiz şeyi yapıyoruz. Burdur’da büyüyen ve gelişen ülkemizin gözdesi olan MAKÜ ile işbirliği içerisinde yerel yönetim ile sizlerin eğitimine hem katkı vermek hem de eğlenceli hale getirmek adına çokta güzel şeyler yaptığımızı görüyorum. Ben bugün yarışan bütün gençlerimize 24 takımımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu işlerin elbette bir yarışmanın neticesinde 1.2. ve 3’üncüsü olacak ama benim gözümde hepiniz şampiyonsunuz. Yaralanan arkadaşçalarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa zamanda bu yaptığımız organizasyonu önce Ulusala ardından da Uluslararasına çevirip çok büyük bir organizasyon yapmak istiyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Finale 5 takım içerisinde birinci takım Kızıl Manga 1.26,23, ikinci takım İn Flames 1.29,73, üçüncü takım Ekip 112 1.32,05 sürede tamamladı. Birinci takım Kızıl manga kupayı Başkan Ercengiz’in elinden aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.