AĞIR ACILAR “ROŞNA” ŞİİR KİTABI KOLLEKSİYONU

KÜLTÜR 01.01.2020 - 12:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3209+ kez okundu.
 

AĞIR ACILAR “ROŞNA” ŞİİR KİTABI KOLLEKSİYONU

Ağır acılar şiir kitabı “Roşna” Yüreğinizin yanında, düşünsel ritminizi değiştirecek olan bu ilk kitaba kütüphanenizde yer açın diyoruz..
Şair Faysal Demir; sevdanın, umudun, emeğin, inancın acıyla harmanlandığı zorlu coğrafyasında gökyüzüne, maviye, barışa ve huzura gebe kalmış düşlerle kaleme aldığı şiirleriyle hem yerel, hem ulusal, hem de evrensel anlamda işe, aşa ekmeğe umuda sevdalı bütün insanların kalbine dokunacak dizeleriyle yaşanılan acılara ayna tutacak çalışmasıyla sizleri yeni şiir kitabı (Ağır Acılar Koleksiyonu/Roşna) ile yürekten selamlıyor.   Ağır Acılar Koleksiyonu/Roşna salt bir şiir kitabı değil, toplumsal duyarlılıktan süregelen kadın cinayetlerine, çocuk tacizlerinden emeğin sömürüsüne, sevdayla yoğrulan o özgün dizeleriyle okuyucuların gönül sofrasında kendine yer edinme umudunu ısrarla taşımaktadır.   Yüreğinizin yanında, düşünsel ritminizi değiştirecek olan bu ilk kitaba kütüphanenizde yer açın diyoruz..  
Ağır acılar şiir kitabı “Roşna” Yüreğinizin yanında, düşünsel ritminizi değiştirecek olan bu ilk kitaba kütüphanenizde yer açın diyoruz..

Şair Faysal Demir; sevdanın, umudun, emeğin, inancın acıyla harmanlandığı zorlu coğrafyasında gökyüzüne, maviye, barışa ve huzura gebe kalmış düşlerle kaleme aldığı şiirleriyle hem yerel, hem ulusal, hem de evrensel anlamda işe, aşa ekmeğe umuda sevdalı bütün insanların kalbine dokunacak dizeleriyle yaşanılan acılara ayna tutacak çalışmasıyla sizleri yeni şiir kitabı (Ağır Acılar Koleksiyonu/Roşna) ile yürekten selamlıyor.  

Ağır Acılar Koleksiyonu/Roşna salt bir şiir kitabı değil, toplumsal duyarlılıktan süregelen kadın cinayetlerine, çocuk tacizlerinden emeğin sömürüsüne, sevdayla yoğrulan o özgün dizeleriyle okuyucuların gönül sofrasında kendine yer edinme umudunu ısrarla taşımaktadır.  

Yüreğinizin yanında, düşünsel ritminizi değiştirecek olan bu ilk kitaba kütüphanenizde yer açın diyoruz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.