AK GENÇLİK İSTANBUL’UN FETHİNİ BURDUR’ DA CANLANDIRDI

KÜLTÜR 30.05.2017 - 14:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3654+ kez okundu.
 

AK GENÇLİK İSTANBUL’UN FETHİNİ BURDUR’ DA CANLANDIRDI

Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Teşkilatı İstanbul’un Fethinin 564.yıldönümü sebebiyle bir etkinlik düzenledi.
Teravih Namazı sonrası Pazar Camii avlusunda gerçekleştirilen etkinlikte Vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram edildi. Bu yıl 2.si yapılan etkinlik miladi olarak Ramazan ayına denk geldiği için Teravih Namazı sonrası gerçekleştirildi. Etkinliğe Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki ve Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can katılım gösterdi. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can “Fatih Sultan Mehmet Han’ın 21 yaşında atını denize sürerek İstanbul’u fetih etmesi ve Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olması biz gençler için önemli bir rol model olarak teşkil etmektedir. Bugün seçilme yaşının 18’e indiren ve Gençlere siyasette daha çok söz hakkı veren bir siyasi hareket olarak Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve askerini rahmetle ve minnetle anıyoruz. Biz gençler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacak ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Geçen yılda benzer bir etkinliği Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirmiş ve yoğun bir ilgiyle karşılanmıştık. Bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle bu etkinliği gelenek haline getirmek adına Teravih Namazı sonrası yapma kararı aldık. Önümüzdeki üç-dört yıl daha Ramazan ayının içine denk gelecek bu tarihte etkinliğimizi devamlı hale getirerek yapma kararlığındayız. Etkinliğimize katılan tüm herkese ve özellikle genç kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı Geceler, Hayırlı Ramazanlar.” Diye konuştu.  
Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Teşkilatı İstanbul’un Fethinin 564.yıldönümü sebebiyle bir etkinlik düzenledi.

Teravih Namazı sonrası Pazar Camii avlusunda gerçekleştirilen etkinlikte Vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram edildi. Bu yıl 2.si yapılan etkinlik miladi olarak Ramazan ayına denk geldiği için Teravih Namazı sonrası gerçekleştirildi. Etkinliğe Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki ve Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can katılım gösterdi.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can “Fatih Sultan Mehmet Han’ın 21 yaşında atını denize sürerek İstanbul’u fetih etmesi ve Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olması biz gençler için önemli bir rol model olarak teşkil etmektedir. Bugün seçilme yaşının 18’e indiren ve Gençlere siyasette daha çok söz hakkı veren bir siyasi hareket olarak Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve askerini rahmetle ve minnetle anıyoruz. Biz gençler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacak ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Geçen yılda benzer bir etkinliği Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirmiş ve yoğun bir ilgiyle karşılanmıştık. Bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle bu etkinliği gelenek haline getirmek adına Teravih Namazı sonrası yapma kararı aldık. Önümüzdeki üç-dört yıl daha Ramazan ayının içine denk gelecek bu tarihte etkinliğimizi devamlı hale getirerek yapma kararlığındayız. Etkinliğimize katılan tüm herkese ve özellikle genç kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı Geceler, Hayırlı Ramazanlar.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.