AK PARTİ HASTANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

YAŞAM 17.04.2018 - 09:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4008+ kez okundu.
 

AK PARTİ HASTANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Burdur Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlara ziyaretler devam ediyor.
Yapılan ziyaretler sonucunda, Burdur Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek moral veren ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Mengi, “Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız, herhangi bir isteğiniz, ihtiyacınız olduğunda sadece burada değil her zaman bize ulaşabilirsiniz, vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz ve bu ziyaretlerde hasta vatandaşlarımız ile sohbet ediyor, dertlerini taleplerini dinliyoruz. AK Parti Hükümetlerimizin sağlıkta dönüşüm projesi ile vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden kaliteli bir şekilde yararlanıyor. Burdur Devlet Hastanesinin imkanlarını en iyi şekilde kullanıyorlar. Hastanemiz uzman doktorları ve deneyimli personeli ile hastalarımızla tedavi süreçlerinde özveriyle ilgileniyorlar. Vatandaşlarımızla yaptığımı sohbetlerde, gerek sağlık gerekse tüm konularda istekleri dinliyoruz. Bizler vatandaşlarımızın hizmetkarıyız ve onların isteklerini yerine getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yatağı başında tedavisi devam eden vatandaşlar, AK Parti heyetinin ziyaretlerinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, Başkan Mengi ve AK Parti heyetine teşekkür etti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Burdur Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlara ziyaretler devam ediyor.

Yapılan ziyaretler sonucunda, Burdur Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek moral veren ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Mengi, “Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız, herhangi bir isteğiniz, ihtiyacınız olduğunda sadece burada değil her zaman bize ulaşabilirsiniz, vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde her daim yanında olmaya gayret gösteriyoruz ve bu ziyaretlerde hasta vatandaşlarımız ile sohbet ediyor, dertlerini taleplerini dinliyoruz. AK Parti Hükümetlerimizin sağlıkta dönüşüm projesi ile vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden kaliteli bir şekilde yararlanıyor. Burdur Devlet Hastanesinin imkanlarını en iyi şekilde kullanıyorlar. Hastanemiz uzman doktorları ve deneyimli personeli ile hastalarımızla tedavi süreçlerinde özveriyle ilgileniyorlar. Vatandaşlarımızla yaptığımı sohbetlerde, gerek sağlık gerekse tüm konularda istekleri dinliyoruz. Bizler vatandaşlarımızın hizmetkarıyız ve onların isteklerini yerine getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yatağı başında tedavisi devam eden vatandaşlar, AK Parti heyetinin ziyaretlerinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, Başkan Mengi ve AK Parti heyetine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.