AK PARTİ HEYETİ TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 14.04.2022 - 16:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3393+ kez okundu.
 

AK PARTİ HEYETİ TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,ve ekibi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanını ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve beraberindeki parti üyeleri Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde ülke ve şehir gündemine dair karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Mengi ve beraberindekilere ayrı ayrı teşekkür etti. Ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Yoran ve Oğuzhan Şimşek de hazır bulundu.  
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,ve ekibi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve beraberindeki parti üyeleri Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde ülke ve şehir gündemine dair karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Mengi ve beraberindekilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Yoran ve Oğuzhan Şimşek de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.