AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ’NİN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI MESAJI

YAŞAM 19.03.2018 - 15:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3368+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ’NİN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI MESAJI

Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir.
Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlılar milletimizin onuru ve geçmişle gelecek arasında köprüdür. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşadıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir.  AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakmakta; onların geçimlerini karşılamalarını, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini  amaçlamaktayız. Hükümetimiz olarak Yaşlılarımız için Evde bakım ve sağlık hizmetleri uygulamasını başlattık. Yaşlı yaşam evleri projelerimizi hayata geçirdik.65 yaş üstü yaş aylığını 7,5 katına çıkardık ve yaşlılarımıza ücretsiz ulaşım hizmetini sağladık. Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. Büyüklerimizi aile ve sosyal hayatımızın içinde, erdem ve deneyim kaynakları olarak görmekte; onlara hürmet ve itibar etmeyi inancımızın ve geleneğimizin temel bir unsuru olarak kabul etmekteyiz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın liderliğinde, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın öncülüğünde yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar üretmekteyiz. Bu politikaları büyüklerimizin de desteğini alarak daha ileriye taşımak ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu duyguyla tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı” haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor ve bütün büklerimin ellerinden öpüyorum.  
Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir.

Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlılar milletimizin onuru ve geçmişle gelecek arasında köprüdür. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşadıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir.

 AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakmakta; onların geçimlerini karşılamalarını, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini  amaçlamaktayız. Hükümetimiz olarak Yaşlılarımız için Evde bakım ve sağlık hizmetleri uygulamasını başlattık. Yaşlı yaşam evleri projelerimizi hayata geçirdik.65 yaş üstü yaş aylığını 7,5 katına çıkardık ve yaşlılarımıza ücretsiz ulaşım hizmetini sağladık. Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. Büyüklerimizi aile ve sosyal hayatımızın içinde, erdem ve deneyim kaynakları olarak görmekte; onlara hürmet ve itibar etmeyi inancımızın ve geleneğimizin temel bir unsuru olarak kabul etmekteyiz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın liderliğinde, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın öncülüğünde yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar üretmekteyiz. Bu politikaları büyüklerimizin de desteğini alarak daha ileriye taşımak ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu duyguyla tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı” haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor ve bütün büklerimin ellerinden öpüyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.