AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’NİN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

YAŞAM 20.03.2019 - 12:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3279+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’NİN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir.
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda; Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlılar milletimizin onuru ve geçmişle gelecek arasında köprüdür. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşadıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir. Bu duyguyla tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı” haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor ve bütün büyüklerimin ellerinden öpüyorum.  
Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir.

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda; Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlılar milletimizin onuru ve geçmişle gelecek arasında köprüdür. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşadıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir.

Bu duyguyla tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı” haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor ve bütün büyüklerimin ellerinden öpüyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.