AKARYAKIT HIRSIZLIĞI JANDARMA ÖZEL EKİBİ TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARILDI.

ASAYİŞ 29.03.2022 - 17:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4497+ kez okundu.
 

AKARYAKIT HIRSIZLIĞI JANDARMA ÖZEL EKİBİ TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARILDI.

jandarma özel ekibi mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç ve suçluların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.
Burdur ili Bucak ilçesi Çamlık Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Sunpet Akaryakıt istasyonunda 19 Mart 2022 günü saat 00.46 sıralarında park halinde bulunan A.İ. isimli şahsa ait kamyonun akaryakıt deposundan yaklaşık (200) litre akaryakıt kimliği meçhul kişi/kişiler tarafından çalınmıştır. Meydana gelen olay sonrasında hırsızlık olayının aydınlatılması ve fail/faillerin yakalanması amacıyla Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Dedektifleri JASAT ve Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinden müteşekkil özel bir araştırma ekibi oluşturulmuştur. Özel ekip tarafından olay yerinde yapılan detaylı inceleme ve sahada yapılan araştırmada bahse konu hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı kamyon tespit edilmiştir. Oluşturulan ekip tarafından Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının kararı doğrultusunda şüpheli şahısların Isparta ilinde bulunan ikametinde suçta kullanıldığı değerlendirilen malzemelerin ele geçirilmesi ve şüphelilerin yakalanması maksadıyla arama yapılmış, arama sonucunda H.H.D. ve E.D. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır. H.H.D. ve E.D. isimli şüpheliler, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığına getirilmelerine müteakip alınan ifadelerinde üzerlerine atılı suçlamaları inkâr etmiş ancak özel ekip tarafından yapılan çalışmalarda elde edilen deliller ve ifadelerindeki çelişkilerin ortaya çıkarılması neticesinde şüpheli E.D. isimli şahıs sevk edildiği Bucak Cumhuriyet Başsavcılığında suçunu itiraf etmiştir. H.H.D. isimli şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken E.D. isimli şüpheli ise tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.  
jandarma özel ekibi mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç ve suçluların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.

Burdur ili Bucak ilçesi Çamlık Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Sunpet Akaryakıt istasyonunda 19 Mart 2022 günü saat 00.46 sıralarında park halinde bulunan A.İ. isimli şahsa ait kamyonun akaryakıt deposundan yaklaşık (200) litre akaryakıt kimliği meçhul kişi/kişiler tarafından çalınmıştır.

Meydana gelen olay sonrasında hırsızlık olayının aydınlatılması ve fail/faillerin yakalanması amacıyla Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Dedektifleri JASAT ve Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinden müteşekkil özel bir araştırma ekibi oluşturulmuştur. Özel ekip tarafından olay yerinde yapılan detaylı inceleme ve sahada yapılan araştırmada bahse konu hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı kamyon tespit edilmiştir.

Oluşturulan ekip tarafından Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının kararı doğrultusunda şüpheli şahısların Isparta ilinde bulunan ikametinde suçta kullanıldığı değerlendirilen malzemelerin ele geçirilmesi ve şüphelilerin yakalanması maksadıyla arama yapılmış, arama sonucunda H.H.D. ve E.D. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır.

H.H.D. ve E.D. isimli şüpheliler, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığına getirilmelerine müteakip alınan ifadelerinde üzerlerine atılı suçlamaları inkâr etmiş ancak özel ekip tarafından yapılan çalışmalarda elde edilen deliller ve ifadelerindeki çelişkilerin ortaya çıkarılması neticesinde şüpheli E.D. isimli şahıs sevk edildiği Bucak Cumhuriyet Başsavcılığında suçunu itiraf etmiştir. H.H.D. isimli şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken E.D. isimli şüpheli ise tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.