ANNELERDEN 2021’E RENKLİ VEDA

YAŞAM 29.12.2021 - 17:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2359+ kez okundu.
 

ANNELERDEN 2021’E RENKLİ VEDA

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi 2021’i keyifli bir organizasyonla geride bırakan anneler, yeni yıldan sağlık, mutluluk ve huzur diledi.
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve öğrencilere verdikleri burslarla 2021’de en çok konuşulan sivil toplum örgütlerinden biri olan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, Zenn Garden’da düzenlenen yılbaşı partisinde buluştu. Büyük ilgi gören kutlamada üyeler, zorluklarla geçen 2021’i geride bırakmanın tatlı yorgunluğunu üzerlerinden attı. YENİ YIL UMUTLA GELSİN Davette geride kalan yılda dernekçe yapılan çalışmalarda etkin rol oynayan ve her türlü desteği esirgemeyen üyelere teşekkür eden TAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Sibel İstanbullu, 2022’nin herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. TAD olarak 2022’de de etkin projelere imza atmak istediklerini söyleyen İstanbullu, “Bursa’da annelerin sesi olarak bizler; önceliğimizi yine eğitim olarak belirledik. Çocuklarımızı okutmaya ve onların eğitim hayatları boyunca yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.  
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi 2021’i keyifli bir organizasyonla geride bırakan anneler, yeni yıldan sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve öğrencilere verdikleri burslarla 2021’de en çok konuşulan sivil toplum örgütlerinden biri olan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, Zenn Garden’da düzenlenen yılbaşı partisinde buluştu. Büyük ilgi gören kutlamada üyeler, zorluklarla geçen 2021’i geride bırakmanın tatlı yorgunluğunu üzerlerinden attı.

YENİ YIL UMUTLA GELSİN

Davette geride kalan yılda dernekçe yapılan çalışmalarda etkin rol oynayan ve her türlü desteği esirgemeyen üyelere teşekkür eden TAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Sibel İstanbullu, 2022’nin herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. TAD olarak 2022’de de etkin projelere imza atmak istediklerini söyleyen İstanbullu, “Bursa’da annelerin sesi olarak bizler; önceliğimizi yine eğitim olarak belirledik. Çocuklarımızı okutmaya ve onların eğitim hayatları boyunca yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.