ANNELERDEN SAĞLIKLI BULUŞMA

SAĞLIK 04.11.2022 - 15:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3318+ kez okundu.
 

ANNELERDEN SAĞLIKLI BULUŞMA

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Kasım ayının ilk buluşmasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sevil Paker’i ağırladı.
Her ay geleneksel olarak düzenlenen akşam yemeğinde seçkin bir konuğu ağırlayan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, Kasım ayı buluşmasını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Gastrosanayi'deki renkli buluşmada Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sevil Paker’i ağırlayan TAD üyeleri, önemli bilgiler edindi. Bursalı anneler, Paker’den özellikle menopoz dönemine dair hayati bilgiler edindi. KORUYUCU HEKİMLİĞİN ÖNEMİ Söyleşisinde TAD üyelerinin kadın hastalıklarına dair merak ettiği soruları da yanıtlayan Paker, koruyucu hekimliğin önemine dikkat çekti. Menopoz öncesi ve sonrası yaşanacak sorunlarla birlikte kadınların sağlık sorunları yaşamaya başlamadan önce bu konuyu dikkate almaları gerektiğini hatırlatan Paker, asıl meselenin sağlığımızı kaybetmeden önce gereken önlemleri almak olduğunu dile getirdi.  
Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Kasım ayının ilk buluşmasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sevil Paker’i ağırladı.

Her ay geleneksel olarak düzenlenen akşam yemeğinde seçkin bir konuğu ağırlayan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, Kasım ayı buluşmasını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Gastrosanayi'deki renkli buluşmada Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sevil Paker’i ağırlayan TAD üyeleri, önemli bilgiler edindi. Bursalı anneler, Paker’den özellikle menopoz dönemine dair hayati bilgiler edindi.

KORUYUCU HEKİMLİĞİN ÖNEMİ

Söyleşisinde TAD üyelerinin kadın hastalıklarına dair merak ettiği soruları da yanıtlayan Paker, koruyucu hekimliğin önemine dikkat çekti. Menopoz öncesi ve sonrası yaşanacak sorunlarla birlikte kadınların sağlık sorunları yaşamaya başlamadan önce bu konuyu dikkate almaları gerektiğini hatırlatan Paker, asıl meselenin sağlığımızı kaybetmeden önce gereken önlemleri almak olduğunu dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.