ASAR ''DEĞER Mİ Kİ''İLE TÜRKİYE MÜZİK LİSTELERİNDE

KÜLTÜR 09.12.2021 - 10:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2706+ kez okundu.
 

ASAR ''DEĞER Mİ Kİ''İLE TÜRKİYE MÜZİK LİSTELERİNDE

''Sana Doyamadım'' isimli single çalışmasından sonra; yepyeni single çalışması ''Değer Mi Ki''yi Melodi müzik etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundu
Şarkı aynı zamanda tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının tüm altyapı çalışmalarını kendi yapan sanatçı ''Değer Mi Ki''isimli şarkısını yine kendi düzenlemiş olduğu lyric bir klip ile taçlandırdı. Uzun yıllardır yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile Almanya'da çok ses getiren sanatçı, yeni single çalışması ''Değer Mi Ki''ile Türkiye müzik piyasasında da büyük ses getirdi. Yıllardır müziğin içinde olduğunu dile getiren Asar,yeni çalışmalarına da hızla devam ettiğini söyledi.Aynı zamanda birçok tanınmış isimlerle de başarılı işlere imza atan Asar çocukluğundan beri müziğin en büyük tutkusu olduğunu söyledi.
''Sana Doyamadım'' isimli single çalışmasından sonra; yepyeni single çalışması ''Değer Mi Ki''yi Melodi müzik etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundu

Şarkı aynı zamanda tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının tüm altyapı çalışmalarını kendi yapan sanatçı ''Değer Mi Ki''isimli şarkısını yine kendi düzenlemiş olduğu lyric bir klip ile taçlandırdı. Uzun yıllardır yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile Almanya'da çok ses getiren sanatçı, yeni single çalışması ''Değer Mi Ki''ile Türkiye müzik piyasasında da büyük ses getirdi.

Yıllardır müziğin içinde olduğunu dile getiren Asar,yeni çalışmalarına da hızla devam ettiğini söyledi.Aynı zamanda
birçok tanınmış isimlerle de başarılı işlere imza atan Asar çocukluğundan beri müziğin en büyük tutkusu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.