ATEŞLİ SANATLAR ÇARŞISININ ÇEŞMELERİ YENİLENİYOR

GÜNDEM 16.11.2021 - 16:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3304+ kez okundu.
 

ATEŞLİ SANATLAR ÇARŞISININ ÇEŞMELERİ YENİLENİYOR

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ateşli Sanatlar Çarşısında bulunan çeşmelerde yenileme çalışması başlattı.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ateşli Sanatlar Çarşısında bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını yaparak çeşmelerin daha etkin kullanılması için çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Ateşli Sanatlar Çarşımızda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını ekiplerimiz yapmaktadır. Yenileme çalışmaları kapsamında çeşmelerin tadilatları yapılırken, bozuk musluklarda değiştirilecek. Ateşli Sanatlar Çarşımızdaki bulunan çeşmelerimizin çevreleri düzenlenerek yeniden kullanıma hazır hale getirilmesi çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ateşli Sanatlar Çarşısında bulunan çeşmelerde yenileme çalışması başlattı.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ateşli Sanatlar Çarşısında bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını yaparak çeşmelerin daha etkin kullanılması için çalışıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Ateşli Sanatlar Çarşımızda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını ekiplerimiz yapmaktadır. Yenileme çalışmaları kapsamında çeşmelerin tadilatları yapılırken, bozuk musluklarda değiştirilecek. Ateşli Sanatlar Çarşımızdaki bulunan çeşmelerimizin çevreleri düzenlenerek yeniden kullanıma hazır hale getirilmesi çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.