ATLI JANDARMA TİMİ SALDA GÖLÜ ÇEVRESİNDE DEVRİYEYE BAŞLADI

YAŞAM 21.06.2022 - 13:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3205+ kez okundu.
 

ATLI JANDARMA TİMİ SALDA GÖLÜ ÇEVRESİNDE DEVRİYEYE BAŞLADI

Salda Gölü'nde bu yıl da 06 Haziran - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında görev yapmak üzere atlı jandarma timleri geçici olarak görevlendirmesi yapılmıştır.
Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, yoğun bir turizm potansiyeline sahip olan Burdur ili Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölünün sahip olduğu doğal güzelliklerin, çevresinde bulunan ormanlık alanların korunması, gölün ve çevresindeki ormanlık alanların yoğun ziyaretçi sayısından olumsuz etkilenmemesi maksadıyla 2020 yılı yaz döneminden itibaren Jandarma Atlı Timi görevlendirmesi yapılmaktadır. Jandarma Genel Komutanlığınca, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığında (JAKEM K.lığı) görevli Atlı Jandarma Timinin Burdur İli Yeşilova İlçesinde bulunan Salda Gölü'nde bu yıl da 06 Haziran - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçici olarak görevlendirmesi yapılmıştır. Atlı Jandarma Timi, Doğanbaba ormanlık alanı, Tabiat Parkı ormanlık alanı ve Orman evi çevresinde orman yangınlarını önlemek ve orman suçlarıyla mücadele etmek maksadıyla aktif olarak devriye faaliyeti yürütmektedir. Salda Gölü çevresinde bulunan ormanlık alanlarda piknik yapan vatandaşlar ateş yakılmaması konusunda Atlı Jandarma Timlerince uyarılmakta, çevre ve ormanla ilgili suç oluşturabilecek konularda ziyaretçiler bilgilendirilmektedir.  
Salda Gölü'nde bu yıl da 06 Haziran - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında görev yapmak üzere atlı jandarma timleri geçici olarak görevlendirmesi yapılmıştır.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, yoğun bir turizm potansiyeline sahip olan Burdur ili Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölünün sahip olduğu doğal güzelliklerin, çevresinde bulunan ormanlık alanların korunması, gölün ve çevresindeki ormanlık alanların yoğun ziyaretçi sayısından olumsuz etkilenmemesi maksadıyla 2020 yılı yaz döneminden itibaren Jandarma Atlı Timi görevlendirmesi yapılmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığınca, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığında (JAKEM K.lığı) görevli Atlı Jandarma Timinin Burdur İli Yeşilova İlçesinde bulunan Salda Gölü'nde bu yıl da 06 Haziran - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçici olarak görevlendirmesi yapılmıştır.

Atlı Jandarma Timi, Doğanbaba ormanlık alanı, Tabiat Parkı ormanlık alanı ve Orman evi çevresinde orman yangınlarını önlemek ve orman suçlarıyla mücadele etmek maksadıyla aktif olarak devriye faaliyeti yürütmektedir.

Salda Gölü çevresinde bulunan ormanlık alanlarda piknik yapan vatandaşlar ateş yakılmaması konusunda Atlı Jandarma Timlerince uyarılmakta, çevre ve ormanla ilgili suç oluşturabilecek konularda ziyaretçiler bilgilendirilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.