ATSO’DAN KİŞİSEL, MESLEKİ VE KURUMSAL GELİŞİME DESTEK

TEKNOLOJİ 30.05.2023 - 14:09, Güncelleme: 30.05.2023 - 14:09 3354+ kez okundu.
 

ATSO’DAN KİŞİSEL, MESLEKİ VE KURUMSAL GELİŞİME DESTEK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Akademi, Haziran ayında düzenleyeceği eğitim programlarıyla, iş dünyasının yetkinliğini ve rekabet gücünü artıracak.
İş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda, işletme sahipleri, yöneticileri, çalışanları ve girişimciler için eğitim programları hazırlayıp, bireylerin ve işletmelerin becerileri ile rekabet gücünü artırmayı hedefleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Haziran ayında dokuz farklı eğitim programını üyeleriyle buluşturuyor. Finans yönetiminden iş sağlığı ve güvenliğine, depo ve stok yönetiminden drone eğitimine kadar geniş bir yelpazede sunulacak eğitim programları, ATSO Akademi çatısı altında gerçekleşecek. Ünlü bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun da sosyal medya yönetimi eğitimi ile yer alacağı eğitim programlarından isteyen herkes yararlanabilecek. Eğitimlere katılmak isteyenler www.atso.org.tr ana sayfasındaki ATSO Akademi ikonuna tıklayarak detaylı bilgi alarak, kayıt yaptırabilecekler. KATILIMCILARA PRATİK BİLGİLER Eğitim programları ile iş dünyasının değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek, yeni teknoloji ve trendlere ilişkin yetkinlikleri kazandırmak istediklerini kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar, “İş dünyasına yönelik eğitim programlarımızla, çalışanların iş performansına katkı koymak, gereken bilgi ve beceriye erişimlerini kolaylaştırmak istiyoruz. İş dünyası hızla değişiyor, gelişiyor ve böyle bir ortamda çalışırken yenilikçi olmak büyük bir önem arz ediyor” dedi. Eğitimlerin, sektörün önde gelen uzmanları tarafından verildiğini ve katılımcılara pratik bilgiler, araçlar ve stratejiler sunduğunu dile getiren Başkan Bahar, “İşe yönelik eğitimler, yeni fikirleri keşfetme, değişikliklere uyum sağmala, yenilikçi çözümler üretme konusunda yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu. DİJİTAL DÜNYADA BAŞARI Kişilerin ve işletmelerin dijital dünyada marka oluşturma, itibar yönetimi ve kişisel marka değerini artırma konularında bilgi ve beceri kazanmasını hedeflediklerini dile getiren Başkan Bahar, “Eğitim takvimimizi oluştururken özellikle dijital çağın gereksinimlerine uyum sağlamak ve dijital dünyada başarılı olmak için önemli bilgi ve becerilerin aktarılmasını istedik” diye konuştu. ATSO Akademi ile eğitimlere kolaylıkla ulaşılabileceğini kaydeden Başkan Bahar, “Katılımcıların kendi işletmelerinin finansal performansını analiz etmelerini sağlamak, iş sağlığı ve güvenliği konularında koruyucu önlemlere ilişkin bilgileri aktarmak, dijital pazarlama, sosyal medya, drone kullanımı gibi beceri kazandırmaya yönelik eğitimleri de takvimimize aldık” dedi.  
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Akademi, Haziran ayında düzenleyeceği eğitim programlarıyla, iş dünyasının yetkinliğini ve rekabet gücünü artıracak.

İş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda, işletme sahipleri, yöneticileri, çalışanları ve girişimciler için eğitim programları hazırlayıp, bireylerin ve işletmelerin becerileri ile rekabet gücünü artırmayı hedefleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Haziran ayında dokuz farklı eğitim programını üyeleriyle buluşturuyor. Finans yönetiminden iş sağlığı ve güvenliğine, depo ve stok yönetiminden drone eğitimine kadar geniş bir yelpazede sunulacak eğitim programları, ATSO Akademi çatısı altında gerçekleşecek. Ünlü bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun da sosyal medya yönetimi eğitimi ile yer alacağı eğitim programlarından isteyen herkes yararlanabilecek. Eğitimlere katılmak isteyenler www.atso.org.tr ana sayfasındaki ATSO Akademi ikonuna tıklayarak detaylı bilgi alarak, kayıt yaptırabilecekler.

KATILIMCILARA PRATİK BİLGİLER

Eğitim programları ile iş dünyasının değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek, yeni teknoloji ve trendlere ilişkin yetkinlikleri kazandırmak istediklerini kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar, “İş dünyasına yönelik eğitim programlarımızla, çalışanların iş performansına katkı koymak, gereken bilgi ve beceriye erişimlerini kolaylaştırmak istiyoruz. İş dünyası hızla değişiyor, gelişiyor ve böyle bir ortamda çalışırken yenilikçi olmak büyük bir önem arz ediyor” dedi. Eğitimlerin, sektörün önde gelen uzmanları tarafından verildiğini ve katılımcılara pratik bilgiler, araçlar ve stratejiler sunduğunu dile getiren Başkan Bahar, “İşe yönelik eğitimler, yeni fikirleri keşfetme, değişikliklere uyum sağmala, yenilikçi çözümler üretme konusunda yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

DİJİTAL DÜNYADA BAŞARI

Kişilerin ve işletmelerin dijital dünyada marka oluşturma, itibar yönetimi ve kişisel marka değerini artırma konularında bilgi ve beceri kazanmasını hedeflediklerini dile getiren Başkan Bahar, “Eğitim takvimimizi oluştururken özellikle dijital çağın gereksinimlerine uyum sağlamak ve dijital dünyada başarılı olmak için önemli bilgi ve becerilerin aktarılmasını istedik” diye konuştu. ATSO Akademi ile eğitimlere kolaylıkla ulaşılabileceğini kaydeden Başkan Bahar, “Katılımcıların kendi işletmelerinin finansal performansını analiz etmelerini sağlamak, iş sağlığı ve güvenliği konularında koruyucu önlemlere ilişkin bilgileri aktarmak, dijital pazarlama, sosyal medya, drone kullanımı gibi beceri kazandırmaya yönelik eğitimleri de takvimimize aldık” dedi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.