BAHAR BABACAN’DAN BELLA HADİD’Lİ EĞİTİM

EKONOMİ 26.11.2021 - 09:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2647+ kez okundu.
 

BAHAR BABACAN’DAN BELLA HADİD’Lİ EĞİTİM

Ünlü İş Kadını Bahar Babacan son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yakın zamanda Katar’a da açılacak olan Bahar Babacan yurt dışında bir çok markanın da ilgi odağı oldu.
Sosyal medyada bir milyonu aşkın takipçisiyle dikkat çeken Bahar Babacan kendi ismini taşıyan güzellik merkezi zincirine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Yakın zamanda Katar’a da açılacak olan Bahar Babacan yurt dışında bir çok markanın da ilgi odağı oldu.  Bahar Babacan, Bella Hadid’in reklam yüzü olduğu bir kozmetik firmasının eğitmenliğini yapmaya hazırlanan Babacan; “Uzun zamandır yaptığımız uygulamaların doğruluğu ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde ciddi bir yol katettik. Görsellik önemlidir ama sağlıklı görsellik her zaman daha önemlidir. Bir çok cihaz ve ürünün kullanımında profesyonel eğitimlerden geçmek gerekir” dedi. Bahar Babacan; “Bella Hadid dünya üzerinde en sevdiğim modellerden biri. Bella’nın da dahil olacağı markanın eğitimi için beni tercih etmelerinden dolayı ömüre oldum. İşinizi aşkla yaptığınızda en doğru olursunuz. Eğitimde Bella da olacak beğendiğim bir modelin benden eğitim alacak olması beni onure etti” dedi.
Ünlü İş Kadını Bahar Babacan son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yakın zamanda Katar’a da açılacak olan Bahar Babacan yurt dışında bir çok markanın da ilgi odağı oldu.

Sosyal medyada bir milyonu aşkın takipçisiyle dikkat çeken Bahar Babacan kendi ismini taşıyan güzellik merkezi zincirine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Yakın zamanda Katar’a da açılacak olan Bahar Babacan yurt dışında bir çok markanın da ilgi odağı oldu. 

Bahar Babacan, Bella Hadid’in reklam yüzü olduğu bir kozmetik firmasının eğitmenliğini yapmaya hazırlanan Babacan; “Uzun zamandır yaptığımız uygulamaların doğruluğu ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde ciddi bir yol katettik. Görsellik önemlidir ama sağlıklı görsellik her zaman daha önemlidir. Bir çok cihaz ve ürünün kullanımında profesyonel eğitimlerden geçmek gerekir” dedi.

Bahar Babacan; “Bella Hadid dünya üzerinde en sevdiğim modellerden biri. Bella’nın da dahil olacağı markanın eğitimi için beni tercih etmelerinden dolayı ömüre oldum. İşinizi aşkla yaptığınızda en doğru olursunuz. Eğitimde Bella da olacak beğendiğim bir modelin benden eğitim alacak olması beni onure etti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.