BAŞKAN ALAGÖZ; 7 YILDA TEFENNİ’DEN MASAL KENTİ YARATTI

GÜNDEM 18.06.2021 - 21:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3822+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALAGÖZ; 7 YILDA TEFENNİ’DEN MASAL KENTİ YARATTI

Burdur Tefenni İlçe Belediye Başkanlığı görevine 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Ümit Alagöz ilçesini 7 yılda masal kentine dönüştürdü.
Burdur Tefenni ilçesinin genç ve dinamik Belediye başkanı Ümit Alagöz çalışma hızına yetişmek için her türlü fedakarlığa hazır bir kadro oluşturarak belediyenin çalışmalarına Tefenni kazasının halkının desteğini de alarak bir yandan çalışmalarına destek arakken bir yandan da Tefenni ilçe halkının küçük büyük demeden ihtiyaçlarına cevap veren uygulamaları halkın hizmetine sunarak onların gönlünü kazanmak için çaba gösterdi. Başkan Ümit Alagöz 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında ilçesinden modern bir kent yaratmak için projelerine kaldığı yerden devam etti halkın ihtiyaçlarını ön planda tutarak çalışmalarında yoluna devam etti    TEFENNİ MASAL KENTİ MODERN BİR İLÇE OLDU Tefenni İlçesi Genç Belediye Başkanı Ümit Alagöz ile fedakar belediye personelinin çalışmaları ile çevresindeki ilçe ve iller arasında yatırımları ile adından söz ettirmeyi başardı; 1- yıllar önce sahibinin hayata veda etmesi üzerine yayın hayatına imkansızlıklar nedeni ile son veren ilçenin tek yerel gazetesi “Tefenni’nin sesi” gazetesi tekrar başkan Ümit Alagöz’ün desteği ile aynı isim ile yayın hayatına kaldığı yerden yöre halkına hizmet vermeye başladı. Gençler ve ileri yaştaki gençler için sentetik buz pateni sahası, yörenin tarımsal ürünü olan ve ilaç sanayi dahil bir çok alanda kullanılan rezene ve şişeleme tesisleri, İlçe Turizmine önemli katkı sağlayacak gençlerin ilgi göstereceğine inandığı at çiftliği, Kültür, Sanat ve oyuncak Müzesi, Atatürk Yarı Olimpik yüzme Havuzu Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Tefenni Burdur Girişi Fatih kavşağı açılışı gibi önemli 9 proje düzenlenen törenle hizmete açıldı.  REZENE İŞLEME PAKETLEME VE ŞİŞELEME TESİSİ Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yörenin ürünü olan ve ilaç sanayi başta olmak üzere bir çok alanda kullanılan tarım ürünü (REZENE) işletmesini Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkilileri desteği ve Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın projeye verdiği destek ile kurulduğunu bu konuda bölge milletvekillerinin de katkılarının olduğunu belirtti.kendisi ile birlikte zaman mefhumu olmadan bu projelerin gerçekleşmesinde belediye personelinin desteğinin büyük olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından sembolik olarak tesislerin açılışı katılımcılar tarafından yapıldı: protokol üyeleri tarafından yarı olimpik yüzme havuzu. Kültür Sanat ve Oyuncak merkezi gezildi. Akşam da Tefenni halkına ve davetlilere konser düzenlenecek.  
Burdur Tefenni İlçe Belediye Başkanlığı görevine 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Ümit Alagöz ilçesini 7 yılda masal kentine dönüştürdü.

Burdur Tefenni ilçesinin genç ve dinamik Belediye başkanı Ümit Alagöz çalışma hızına yetişmek için her türlü fedakarlığa hazır bir kadro oluşturarak belediyenin çalışmalarına Tefenni kazasının halkının desteğini de alarak bir yandan çalışmalarına destek arakken bir yandan da Tefenni ilçe halkının küçük büyük demeden ihtiyaçlarına cevap veren uygulamaları halkın hizmetine sunarak onların gönlünü kazanmak için çaba gösterdi. Başkan Ümit Alagöz 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında ilçesinden modern bir kent yaratmak için projelerine kaldığı yerden devam etti halkın ihtiyaçlarını ön planda tutarak çalışmalarında yoluna devam etti

   TEFENNİ MASAL KENTİ MODERN BİR İLÇE OLDU

Tefenni İlçesi Genç Belediye Başkanı Ümit Alagöz ile fedakar belediye personelinin çalışmaları ile çevresindeki ilçe ve iller arasında yatırımları ile adından söz ettirmeyi başardı; 1- yıllar önce sahibinin hayata veda etmesi üzerine yayın hayatına imkansızlıklar nedeni ile son veren ilçenin tek yerel gazetesi “Tefenni’nin sesi” gazetesi tekrar başkan Ümit Alagöz’ün desteği ile aynı isim ile yayın hayatına kaldığı yerden yöre halkına hizmet vermeye başladı. Gençler ve ileri yaştaki gençler için sentetik buz pateni sahası, yörenin tarımsal ürünü olan ve ilaç sanayi dahil bir çok alanda kullanılan rezene ve şişeleme tesisleri, İlçe Turizmine önemli katkı sağlayacak gençlerin ilgi göstereceğine inandığı at çiftliği, Kültür, Sanat ve oyuncak Müzesi, Atatürk Yarı Olimpik yüzme Havuzu Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Tefenni Burdur Girişi Fatih kavşağı açılışı gibi önemli 9 proje düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 REZENE İŞLEME PAKETLEME VE ŞİŞELEME TESİSİ

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yörenin ürünü olan ve ilaç sanayi başta olmak üzere bir çok alanda kullanılan tarım ürünü (REZENE) işletmesini Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkilileri desteği ve Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın projeye verdiği destek ile kurulduğunu bu konuda bölge milletvekillerinin de katkılarının olduğunu belirtti.kendisi ile birlikte zaman mefhumu olmadan bu projelerin gerçekleşmesinde belediye personelinin desteğinin büyük olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından sembolik olarak tesislerin açılışı katılımcılar tarafından yapıldı: protokol üyeleri tarafından yarı olimpik yüzme havuzu. Kültür Sanat ve Oyuncak merkezi gezildi. Akşam da Tefenni halkına ve davetlilere konser düzenlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.