BAŞKAN ALAGÖZ: ACIMASIZ “HAYVAN KATLİAMI’NA KARŞI ÇIKTI”

YAŞAM 15.11.2021 - 23:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2764+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALAGÖZ: ACIMASIZ “HAYVAN KATLİAMI’NA KARŞI ÇIKTI”

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Çöp Aracında preslenerek ölmesi için çöp konteynerine atılan ve kurtarılan hayvan için suçluların bulunması için halktan yardım istedi
Bugün akşam saatlerinde İlçe Hastanemiz arkalarında bulunan bir çöp konteynerine karton kutu içinde 1 adet köpek yavrusu atılmış, çöp arabasının nakli halinde preslenerek ölmesi hedeflenmiştir. Duyarlı Çöpte çalışan mesai arkadaşlarım tarafından fark edilen Hayvan görevliler tarafından rehabilitasyon merkezimize teslim edilmiş tedavi ve bakımına başlanmıştır. İlçe halkımızdan ricamız bu tarz canilerin tespitinde bizlere yardımcı olmalarıdır. Şu an itibariyle bölgedeki Kamera görüntüleri incelenmektedir. Tespit edilmesi halinde İlçe emniyet amirliğimize suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu vesile ile Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Belediyemize ait bir hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi olduğunu tekraren hatırlatmak istiyorum.  
Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Çöp Aracında preslenerek ölmesi için çöp konteynerine atılan ve kurtarılan hayvan için suçluların bulunması için halktan yardım istedi

Bugün akşam saatlerinde İlçe Hastanemiz arkalarında bulunan bir çöp konteynerine karton kutu içinde 1 adet köpek yavrusu atılmış, çöp arabasının nakli halinde preslenerek ölmesi hedeflenmiştir. Duyarlı Çöpte çalışan mesai arkadaşlarım tarafından fark edilen Hayvan görevliler tarafından rehabilitasyon merkezimize teslim edilmiş tedavi ve bakımına başlanmıştır.

İlçe halkımızdan ricamız bu tarz canilerin tespitinde bizlere yardımcı olmalarıdır. Şu an itibariyle bölgedeki Kamera görüntüleri incelenmektedir. Tespit edilmesi halinde İlçe emniyet amirliğimize suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu vesile ile Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Belediyemize ait bir hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi olduğunu tekraren hatırlatmak istiyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.