BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ’İN YENİ YIL MESAJI

KÜLTÜR 31.12.2021 - 09:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3231+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ’İN YENİ YIL MESAJI

Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'yi geride bıraktık.
Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda hemşerilerimizin, esnafımızın ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 2021 yılı içerisinde halkımızın beklentilerine cevap vermek için önemli adımlar attık. Burdur Belediyesi olarak sadece asfalt, yol, kaldırım yapan değil aynı zamanda kültürden sanata, spordan eğitime yaşamın tüm renkleriyle yaşanabilir bir kent olmayı da başardık. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. 2022 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye’de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Bu duygularla; 2022 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, iftiralarla toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."  
Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'yi geride bıraktık.

Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda hemşerilerimizin, esnafımızın ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

2021 yılı içerisinde halkımızın beklentilerine cevap vermek için önemli adımlar attık. Burdur Belediyesi olarak sadece asfalt, yol, kaldırım yapan değil aynı zamanda kültürden sanata, spordan eğitime yaşamın tüm renkleriyle yaşanabilir bir kent olmayı da başardık.

Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.

2022 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye’de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum.

Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.

Bu duygularla; 2022 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, iftiralarla toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.