BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ “KUZEY KIBRIS BAŞBAKANI TATAR’ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 18.07.2019 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4610+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ “KUZEY KIBRIS BAŞBAKANI TATAR’ ZİYARET ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Başbakan Ersin Tatar’ı da makamında ziyaret etti. Çalışma ziyareti için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gezi sırasında burada  yatırımlar yapan Burdurlu iş adamları ile de bir araya gelecek Başbakan Ersin Tatar’ı ziyaret eden Başkan Ercengiz, temaslar sonrasında Kuzey Kıbrıs Başbakanı Ersin Tatar ile Birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya üzerinden basın kuruluşlarına verilmek üzere Burdur’a gönderdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar ile Makamı’nda bir araya gelmesi esnasın da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti “KKTC”‘nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutlarken hem de Mayıs ayında yapılan seçimlerde Başbakan olarak seçilmiş olmalarından dolayı kutladım ve kendilerine başarılar diledim. Bu vesile ile kendisini ziyaret ettiğim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar’ı Burdur’umuza davet ettiğini belirterek sözlerini tamamladı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar’ı makamında ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, Gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Başbakan Ersin Tatar’ı da makamında ziyaret etti. Çalışma ziyareti için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gezi sırasında burada  yatırımlar yapan Burdurlu iş adamları ile de bir araya gelecek Başbakan Ersin Tatar’ı ziyaret eden Başkan Ercengiz, temaslar sonrasında Kuzey Kıbrıs Başbakanı Ersin Tatar ile Birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya üzerinden basın kuruluşlarına verilmek üzere Burdur’a gönderdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar ile Makamı’nda bir araya gelmesi esnasın da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti “KKTC”‘nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutlarken hem de Mayıs ayında yapılan seçimlerde Başbakan olarak seçilmiş olmalarından dolayı kutladım ve kendilerine başarılar diledim. Bu vesile ile kendisini ziyaret ettiğim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar’ı Burdur’umuza davet ettiğini belirterek sözlerini tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.