BAŞKAN ERCENGİZ 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 13.03.2022 - 23:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3408+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün beni Türk hekimlerine emanet edin ifadesinde bulunduğu hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkın kullanılmasında gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri, her türlü övgünün üzerindedir. Sağlıklı bir hayat, mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın temel şartlarından birisidir. Büyük sorumluluk üstlenerek, çalışmalarını yurdun dört bir yanında özveriyle sürdüren tüm sağlık personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışan, rahat çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulması sorunların çözümünde etkili olacaktır. Bir sağlık çalışanı olarak, tüm sağlık emekçilerinin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilerek, 14 Mart’ların 'bayram' olarak kutlanabildiği yıllar diliyorum. Daha sağlıklı bir toplum için fedakârca emek veren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden tebrik ediyorum. Saygı ve sevgilerimle..  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün beni Türk hekimlerine emanet edin ifadesinde bulunduğu hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkın kullanılmasında gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri, her türlü övgünün üzerindedir. Sağlıklı bir hayat, mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın temel şartlarından birisidir.

Büyük sorumluluk üstlenerek, çalışmalarını yurdun dört bir yanında özveriyle sürdüren tüm sağlık personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışan, rahat çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulması sorunların çözümünde etkili olacaktır.

Bir sağlık çalışanı olarak, tüm sağlık emekçilerinin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilerek, 14 Mart’ların 'bayram' olarak kutlanabildiği yıllar diliyorum. Daha sağlıklı bir toplum için fedakârca emek veren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden tebrik ediyorum. Saygı ve sevgilerimle..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.