BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 02.12.2017 - 11:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2830+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde: “Bedensel ve zihinsel farklılıkların yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir sorundur. Engelli yurttaşlarımızın yaşamdan tat almalarını ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak olanakların yaratılması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engelli yurttaşlarımızı değil, tüm toplumu mutlu kılacaktır. Engelli yurttaşlarımızın toplum yaşamı ve çevre ile bütünleşmelerini sağlayıcı düzenlemeleri gerçekleştirmek sosyal belediyecilik anlayışımızın temellerinden birini oluşturmaktadır. Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarını çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdandır. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engelli yurttaşlarımızın başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyorum.”  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde: “Bedensel ve zihinsel farklılıkların yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir sorundur. Engelli yurttaşlarımızın yaşamdan tat almalarını ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak olanakların yaratılması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engelli yurttaşlarımızı değil, tüm toplumu mutlu kılacaktır.

Engelli yurttaşlarımızın toplum yaşamı ve çevre ile bütünleşmelerini sağlayıcı düzenlemeleri gerçekleştirmek sosyal belediyecilik anlayışımızın temellerinden birini oluşturmaktadır. Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarını çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdandır.

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engelli yurttaşlarımızın başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.

Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.