BAŞKAN ERCENGİZ’DEN ANTALYA MERMER’E ZİYARET

GÜNDEM 08.09.2021 - 18:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3220+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN ANTALYA MERMER’E ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan Antalya Mermer’i ziyaret etti
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, Antalya Mermer sahibi Emin Gülmez’i ziyaret ederek, fabrika hakkında bilgi aldı. İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük mermer işleme fabrikasını Burdur’umuza kazandıran yaklaşık 600 kişi istihdam edecek olan Antalya Mermer’in sahibi Emin Gülmez Bey’i ziyaret ettik. Fabrika yaklaşık 25000 m2 kapalı alan ve son teknoloji ile gerçekten muhteşem görünüyor. Hayırlı olması dileğiyle” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan Antalya Mermer’i ziyaret etti

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, Antalya Mermer sahibi Emin Gülmez’i ziyaret ederek, fabrika hakkında bilgi aldı.

İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük mermer işleme fabrikasını Burdur’umuza kazandıran yaklaşık 600 kişi istihdam edecek olan Antalya Mermer’in sahibi Emin Gülmez Bey’i ziyaret ettik. Fabrika yaklaşık 25000 m2 kapalı alan ve son teknoloji ile gerçekten muhteşem görünüyor. Hayırlı olması dileğiyle” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.