BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BABALAR GÜNÜ ÖNCESİNDE HUZUREVİ ZİYARETİ

GÜNDEM 18.06.2022 - 10:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2989+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BABALAR GÜNÜ ÖNCESİNDE HUZUREVİ ZİYARETİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü öncesinde Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü nedeniyle, Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü öncesinde Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini Babalar Günü öncesinde ziyaret eden Başkan Ercengiz, huzurevi sakinlerinin Babalar Günü’nü kutladı. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “ Ata olmak Anne Baba olmak çok zormuş. İnsan her işi başarabiliyor ama evlat konusu gelince hem yüreği yufka oluyor hem de onun başına bir iş gelirse diye endişe duyuyor. O yüzden belki de en kutsal vazifesi Anne Baba olmak iyi evlat yetiştirebilmek ve hayata doğru hazırlayabilmektir. O anlamda da sizler Anne Baba olarak görevlerinizi yaptınız Allah hepinizden razı olsun. Herkes çocuğunu çoluğunu yetiştirdi. Meslek sahibi yaptı belki bu Dünyadan göçenler bile olmuş olabilir. Bu da hayatın içinde var. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Babalar gününüz kutlu olsun. İnşallah yine hep birlikte hep beraber nice Babalar ve Anneler günümüzü beraber kutlayalım. Allah sağlığınızı bozmasın birlik beraberlik içerisinde birlikte olalım” dedi. Başkan Ercengiz daha sonra Huzurevini sakinleri birlikte pasta kesti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü öncesinde Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü nedeniyle, Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü öncesinde Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini Babalar Günü öncesinde ziyaret eden Başkan Ercengiz, huzurevi sakinlerinin Babalar Günü’nü kutladı.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “ Ata olmak Anne Baba olmak çok zormuş. İnsan her işi başarabiliyor ama evlat konusu gelince hem yüreği yufka oluyor hem de onun başına bir iş gelirse diye endişe duyuyor. O yüzden belki de en kutsal vazifesi Anne Baba olmak iyi evlat yetiştirebilmek ve hayata doğru hazırlayabilmektir. O anlamda da sizler Anne Baba olarak görevlerinizi yaptınız Allah hepinizden razı olsun. Herkes çocuğunu çoluğunu yetiştirdi. Meslek sahibi yaptı belki bu Dünyadan göçenler bile olmuş olabilir. Bu da hayatın içinde var. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Babalar gününüz kutlu olsun. İnşallah yine hep birlikte hep beraber nice Babalar ve Anneler günümüzü beraber kutlayalım. Allah sağlığınızı bozmasın birlik beraberlik içerisinde birlikte olalım” dedi.

Başkan Ercengiz daha sonra Huzurevini sakinleri birlikte pasta kesti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.