BAŞKAN ERCENGİZ'DEN KADIN ŞOFÖRLERE ÇİÇEK

YAŞAM 30.11.2021 - 16:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2813+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ'DEN KADIN ŞOFÖRLERE ÇİÇEK

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Dünya Şoförler Günü dolayısıyla kentte çalışan iki kadın şoföre çiçek verdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Burdur'un ilk ve tek kadın taksi şoförü Sebahat Nuray Sezer ile ilk ve tek kadın halk otobüsü şoförü Aysel Gürdal'ı ziyaret ederek çiçek verdi ve günlerini kutladı. Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Bugün Dünya Şoförler Günü, alnının teriyle evlerine helal lokma götüren tüm şoförlerimiz adına kentimizdeki iki kadın şoförümüze çiçek vererek günlerini kutladık. Trafikte yaşadıkları problemleri konuştuk. Hayatımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutluyor, tüm şoförlerimize kazasız belasız günler diliyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Dünya Şoförler Günü dolayısıyla kentte çalışan iki kadın şoföre çiçek verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Burdur'un ilk ve tek kadın taksi şoförü Sebahat Nuray Sezer ile ilk ve tek kadın halk otobüsü şoförü Aysel Gürdal'ı ziyaret ederek çiçek verdi ve günlerini kutladı.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Bugün Dünya Şoförler Günü, alnının teriyle evlerine helal lokma götüren tüm şoförlerimiz adına kentimizdeki iki kadın şoförümüze çiçek vererek günlerini kutladık. Trafikte yaşadıkları problemleri konuştuk. Hayatımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutluyor, tüm şoförlerimize kazasız belasız günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.