BAŞKAN ERCENGİZ’DEN KAMPANYA ÇAĞRISI

YAŞAM 03.07.2020 - 12:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4050+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN KAMPANYA ÇAĞRISI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçirdiği kaza sebebiyle bacaklarını kaybeden Osman Okan Kayış isimli engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.
Başkan Ercengiz, engelli Osman Okan Kayış’ı ziyaret ederek, belediyenin imkanları ile alının akülü tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim etti. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Ercengiz, . İnsan yaşamı, insan sağlığına önem verdiğimiz gibi engelli kardeşlerimizin de engellerini kaldırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şehir merkezindeki özellikle kaldırım çalışmalarımızı engelli vatandaşlarımıza öncelik göstererek, engelli yönetmeliğine göre düzenlemelerini yapmaya devam ediyoruz. “ dedi. ENGELLİ DOSTLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN Başkan Ercengiz, daha çok engelli vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için bir kampanya başlatarak çağrıda bulundu. Hemşehrilerine seslenen Başkan Ercengiz, “Değerli Hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde engelli birkaç dostumuzu sevindirdik. Burdur Belediyesi’nin olanakları ile onlara akülü tekerlekli sandalye aldık ve onların bir nebze de olsa sosyal hayata geri dönmelerini sağladık. Eğer sizler de onları sevindirmek istiyorsanız, akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan dostlarımızın sizlere adres ve telefon numaralarını ulaştırabiliriz. Sizlerin de onları sevindirmesini istiyoruz. Lütfen engelli dostlarımızın sesine kulan verelim .” diyerek çağrıda bulundu.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçirdiği kaza sebebiyle bacaklarını kaybeden Osman Okan Kayış isimli engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Başkan Ercengiz, engelli Osman Okan Kayış’ı ziyaret ederek, belediyenin imkanları ile alının akülü tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim etti. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Ercengiz, . İnsan yaşamı, insan sağlığına önem verdiğimiz gibi engelli kardeşlerimizin de engellerini kaldırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şehir merkezindeki özellikle kaldırım çalışmalarımızı engelli vatandaşlarımıza öncelik göstererek, engelli yönetmeliğine göre düzenlemelerini yapmaya devam ediyoruz. “ dedi.

ENGELLİ DOSTLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN

Başkan Ercengiz, daha çok engelli vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için bir kampanya başlatarak çağrıda bulundu. Hemşehrilerine seslenen Başkan Ercengiz, “Değerli Hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde engelli birkaç dostumuzu sevindirdik. Burdur Belediyesi’nin olanakları ile onlara akülü tekerlekli sandalye aldık ve onların bir nebze de olsa sosyal hayata geri dönmelerini sağladık. Eğer sizler de onları sevindirmek istiyorsanız, akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan dostlarımızın sizlere adres ve telefon numaralarını ulaştırabiliriz. Sizlerin de onları sevindirmesini istiyoruz. Lütfen engelli dostlarımızın sesine kulan verelim .” diyerek çağrıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.