BAŞKAN ERCENGİZ’E “UYGULAMA DALINDA ÖDÜL”

KÜLTÜR 16.11.2018 - 13:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3109+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’E “UYGULAMA DALINDA ÖDÜL”

Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e Uygulama Dalında ‘Başarı Ödülü’ verildi.
Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" ödül töreni, Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX) kapsamında Antalya Anfaş EXPO Center’da gerçekleştirildi. Yarışmaya aralarında Burdur Belediyesinin de bulunduğu 62 belediye 123 proje ile başvurmuştu. Değerlendirme sonucunda Metin Sözen Koruma Büyük Ödülünün yanı sıra, 3 Jüri Özel Ödülü, 8 Proje, 8 Uygulama, 11 Korumada Süreklilik dalında ve 31 Başarı Ödülleri verildi. Ödül töreninde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e Gümüş Değirmeni ve Mübadele Kültür Evi Restorasyon Projesi, Kent merkezi ile kırsal kent çeperlerini, kent yaşamını destekleyecek rekreasyonel işlevler aracılığıyla birleştirmesi ve geçmişte yapılmış koruma çalışmalarını tamamlayıcı nitelikte proje önerileri geliştirmesi nedeniyle ‘Başarı Ödülü’ verildi.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada "yaptığımız çalışmalar ve düzenleme projelerimizin başarılı bulunması bizleri oldukça gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum. Kentimizi yenileyip, güzelleştirmek için yapacağımız çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi  
Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e Uygulama Dalında ‘Başarı Ödülü’ verildi.

Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" ödül töreni, Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX) kapsamında Antalya Anfaş EXPO Center’da gerçekleştirildi.

Yarışmaya aralarında Burdur Belediyesinin de bulunduğu 62 belediye 123 proje ile başvurmuştu. Değerlendirme sonucunda Metin Sözen Koruma Büyük Ödülünün yanı sıra, 3 Jüri Özel Ödülü, 8 Proje, 8 Uygulama, 11 Korumada Süreklilik dalında ve 31 Başarı Ödülleri verildi.

Ödül töreninde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e Gümüş Değirmeni ve Mübadele Kültür Evi Restorasyon Projesi, Kent merkezi ile kırsal kent çeperlerini, kent yaşamını destekleyecek rekreasyonel işlevler aracılığıyla birleştirmesi ve geçmişte yapılmış koruma çalışmalarını tamamlayıcı nitelikte proje önerileri geliştirmesi nedeniyle ‘Başarı Ödülü’ verildi.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada "yaptığımız çalışmalar ve düzenleme projelerimizin başarılı bulunması bizleri oldukça gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum. Kentimizi yenileyip, güzelleştirmek için yapacağımız çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.