BAŞKAN ERCENGİZ GENÇ ESNAFLARA RUHSATLARINI VERDİ

YAŞAM 27.04.2017 - 16:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4195+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ GENÇ ESNAFLARA RUHSATLARINI VERDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ruhsat başvurusunda bulunan işyerlerini ziyaret ederek ruhsatlarını teslim etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,esnaflık yapmak için müteşebbis olarak dükkan ve işyerlerinin gençler ağırlıklı olarak yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Burdur da göreve geldiği günden bu yana genç esnafımızın sayısının artığını ve bunu gözlemlediğini ifade etti. Artık babadan oğla geçen esnaflık mesleğinde yeni kuşak esnaflarımızı görmek ve sosyal yaşamda onların filizlendiğine şahit olmak gerçekten onur verici   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, işyerleri için daha önceden ruhsat başvurusu yapan esnafa ruhsatlarını dağıttı. Ruhsat başvurusu onaylanan Ceylan Kafe, Gözde Bayan Kuaförü ve Beyzade Restoranı ziyaret eden Başkan Ercengiz, ruhsatlarını vererek hayırlı olmasını diledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ruhsat başvurusunda bulunan işyerlerini ziyaret ederek ruhsatlarını teslim etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,esnaflık yapmak için müteşebbis olarak dükkan ve işyerlerinin gençler ağırlıklı olarak yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Burdur da göreve geldiği günden bu yana genç esnafımızın sayısının artığını ve bunu gözlemlediğini ifade etti. Artık babadan oğla geçen esnaflık mesleğinde yeni kuşak esnaflarımızı görmek ve sosyal yaşamda onların filizlendiğine şahit olmak gerçekten onur verici  

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, işyerleri için daha önceden ruhsat başvurusu yapan esnafa ruhsatlarını dağıttı. Ruhsat başvurusu onaylanan Ceylan Kafe, Gözde Bayan Kuaförü ve Beyzade Restoranı ziyaret eden Başkan Ercengiz, ruhsatlarını vererek hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.