BAŞKAN ERCENGİZ, HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ

EKONOMİ 21.06.2022 - 15:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4520+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gelenek haline getirdiği halk pazarı ziyaretinde Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinledi. Pazar esnafı ve Pazara gelen vatandaşları dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri manavlar odası Başkanı ve Burdur Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı ile birlikte Halk Pazarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ercengiz Manavlar Odası Başkanı ile CHP “İl ve ilçe Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimiz, Tuhafiyeciler Odası yönetimimizle birlikte salı pazarımızda esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Pazarın kendilerine yeterli geldiğini belirten esnaflar halkımızı memnun edebilmek ve son aylarda akaryakıta gelen zamlar nedeniyle mevsim normallerinin üzerinde yüksek fiyatlarla pazara mal getirebiliyoruz. Bazı günler yol giderlerini karşılamakta zorluk çektiklerini söylediler. Başkan Ercengiz Çözülecek inşallah” dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gelenek haline getirdiği halk pazarı ziyaretinde Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinledi. Pazar esnafı ve Pazara gelen vatandaşları dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri manavlar odası Başkanı ve Burdur Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı ile birlikte Halk Pazarını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ercengiz Manavlar Odası Başkanı ile CHP “İl ve ilçe Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimiz, Tuhafiyeciler Odası yönetimimizle birlikte salı pazarımızda esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Pazarın kendilerine yeterli geldiğini belirten esnaflar halkımızı memnun edebilmek ve son aylarda akaryakıta gelen zamlar nedeniyle mevsim normallerinin üzerinde yüksek fiyatlarla pazara mal getirebiliyoruz. Bazı günler yol giderlerini karşılamakta zorluk çektiklerini söylediler. Başkan Ercengiz Çözülecek inşallah” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.