BAŞKAN ERCENGİZ “HER EVE BİR KİTAP” KAMPANYASI İÇİN DESTEK VERDİ

KÜLTÜR 08.03.2022 - 09:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3303+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ “HER EVE BİR KİTAP” KAMPANYASI İÇİN DESTEK VERDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay tarafından başlatılan “Her Eve Bir Kitap” kampanyasına destek verdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve partililer ile birlikte Bucak Avdancık köyünü ziyaret ederek, köyde yaşayan gençlere Nutuk ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Her eve bir kitap” kampanyası yapan ilçe Başkanımız Ahmet Sedat Oktay‘a sözümüzü tutarak Bucak Avdancık Köyümüze giderek kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve aydınlanma rehberimiz Atatürk’ümüzün Nutuk’unu gençlerimize ulaştırdık. Ülkemizin geleceğini okuyan ve araştıran bir nesil inşa edecektir. Okumayan araştırmayan bir gençliğin gelecekte büyük hedefler ve yüksek idealler taşıması mümkün değildir. Kitaplar insanın en iyi dostlarından birisidir. Bu nedenle çocuklarımıza ve gençlerimize tavsiyem, bol bol kitap okuyarak dünyanızı ve ufkunuzu genişletmenizdir" dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay tarafından başlatılan “Her Eve Bir Kitap” kampanyasına destek verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve partililer ile birlikte Bucak Avdancık köyünü ziyaret ederek, köyde yaşayan gençlere Nutuk ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Her eve bir kitap” kampanyası yapan ilçe Başkanımız Ahmet Sedat Oktay‘a sözümüzü tutarak Bucak Avdancık Köyümüze giderek kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve aydınlanma rehberimiz Atatürk’ümüzün Nutuk’unu gençlerimize ulaştırdık. Ülkemizin geleceğini okuyan ve araştıran bir nesil inşa edecektir. Okumayan araştırmayan bir gençliğin gelecekte büyük hedefler ve yüksek idealler taşıması mümkün değildir. Kitaplar insanın en iyi dostlarından birisidir. Bu nedenle çocuklarımıza ve gençlerimize tavsiyem, bol bol kitap okuyarak dünyanızı ve ufkunuzu genişletmenizdir" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.