BAŞKAN ERCENGİZ’İ ŞEHİT YAKINLARI ZİYARET ETTİ

YAŞAM 14.06.2017 - 16:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3642+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İ ŞEHİT YAKINLARI ZİYARET ETTİ

Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti
Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları Hasan Özgür, Rıza Kır, Esat Zengin ve Ogün Zengin Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette şehit jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları şehit töreni sırasında ve sonrasında ki destekleri ile iftar yemekleri için Başkan Ercengiz’e teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, şehit ailesinin acılarını paylaştıklarını ve her türlü sorunlarında desteğe hazır olduklarını söyledi.  
Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti

Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları Hasan Özgür, Rıza Kır, Esat Zengin ve Ogün Zengin Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette şehit jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin’in akrabaları şehit töreni sırasında ve sonrasında ki destekleri ile iftar yemekleri için Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, şehit ailesinin acılarını paylaştıklarını ve her türlü sorunlarında desteğe hazır olduklarını söyledi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.