BAŞKAN ERCENGİZ’İN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

KÜLTÜR 17.05.2019 - 13:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3971+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. 19 Mayıs Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, yakılan 100 yıllık kurtuluş ateşinin ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği bu günde, Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Biliyoruz ki, çocuklarımız ve gençlerimiz için attığımız her adım, ulusumuzun geleceği için yapılmış en büyük yatırım olacaktır. Türk Ulusu’nun, onuru ile yaşayabilmesi için Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı bağımsızlık ışığı sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacaktır. Atatürk’ün düşüncelerini iyi anlamak, ilke ve devrimlerini korumak, Cumhuriyet’i yaşatmak konusundaki kararlılığımızı sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır.

19 Mayıs Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, yakılan 100 yıllık kurtuluş ateşinin ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği bu günde, Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Biliyoruz ki, çocuklarımız ve gençlerimiz için attığımız her adım, ulusumuzun geleceği için yapılmış en büyük yatırım olacaktır.

Türk Ulusu’nun, onuru ile yaşayabilmesi için Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı bağımsızlık ışığı sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacaktır. Atatürk’ün düşüncelerini iyi anlamak, ilke ve devrimlerini korumak, Cumhuriyet’i yaşatmak konusundaki kararlılığımızı sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.