BAŞKAN ERCENGİZ; “ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.

YAŞAM 08.07.2020 - 15:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4273+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i Makamında ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte bazı temas ve incelemeler de bulunmak için İzmir’e gitti. Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği toplantısına katılan Ercengiz ve Say İzmir Büyükşehir Belediyesinin tarımsal alaçlı kooperatifleri ile tesislerinde incelemeler yaptılar sonrasında ise, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Ercengiz, sosyal medya hesaplarında gerçekleştirdikleri ziyaretten fotoğraflar paylaşarak, “Bugün de Tunç Soyer Başkanımla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile karşılıklı çalışmalar yapacağız. Misafirperverliği için Başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi. .
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i Makamında ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte bazı temas ve incelemeler de bulunmak için İzmir’e gitti. Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği toplantısına katılan Ercengiz ve Say İzmir Büyükşehir Belediyesinin tarımsal alaçlı kooperatifleri ile tesislerinde incelemeler yaptılar sonrasında ise, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Ercengiz, sosyal medya hesaplarında gerçekleştirdikleri ziyaretten fotoğraflar paylaşarak, “Bugün de Tunç Soyer Başkanımla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile karşılıklı çalışmalar yapacağız. Misafirperverliği için Başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi. .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.