BAŞKAN ERCENGİZ; KADIN’IN TOPLUMDAKİ YERİ VE ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

YAŞAM 03.03.2019 - 11:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3567+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; KADIN’IN TOPLUMDAKİ YERİ VE ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Burdur Şubesi’nin düzenlediği yemeği ziyaret ederek, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Burdur Şubesi’nin Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi düzenledikleri Kadın Dayanışma Yemeğine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kadın dayanışma yemeğinde kısa bir konuşma yaparak kadının toplum içerisindeki önemine değindi. Kadın, çocuk ve yaşlıların öncelik tanındığı bir kent anlayışı için çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz tüm gayretimizde, kadınlarımızın sosyal hayat içerisinde olmasını hep istiyoruz. Allah rahmet eylesin, ünlü halk ozanımız Neşet Ertaş’ın çok güzel bir deyişi vardır kadın üzerine: ‘Kadın insandır, erkek insan oğlu.’ Çünkü kadın olmazsa dünyada hiçbir güzelliğe, hiçbir iyiliğe yer yoktur. Bizi de yetiştiren bir kadın ve kadınlar bizim emanetimiz. Hepinizin 8 Mart kadınlar gününü, dünya çalışan emekçi kadınlar gününü kutluyorum. Sağ olun, var olun.” İfadelerini kullandı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Burdur Şubesi’nin düzenlediği yemeği ziyaret ederek, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Burdur Şubesi’nin Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi düzenledikleri Kadın Dayanışma Yemeğine ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kadın dayanışma yemeğinde kısa bir konuşma yaparak kadının toplum içerisindeki önemine değindi. Kadın, çocuk ve yaşlıların öncelik tanındığı bir kent anlayışı için çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz tüm gayretimizde, kadınlarımızın sosyal hayat içerisinde olmasını hep istiyoruz. Allah rahmet eylesin, ünlü halk ozanımız Neşet Ertaş’ın çok güzel bir deyişi vardır kadın üzerine: ‘Kadın insandır, erkek insan oğlu.’ Çünkü kadın olmazsa dünyada hiçbir güzelliğe, hiçbir iyiliğe yer yoktur. Bizi de yetiştiren bir kadın ve kadınlar bizim emanetimiz. Hepinizin 8 Mart kadınlar gününü, dünya çalışan emekçi kadınlar gününü kutluyorum. Sağ olun, var olun.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.