BAŞKAN ERCENGİZ, MAHALLELİLERLE BULUŞUYOR

TURİZM 21.01.2016 - 13:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4190+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, MAHALLELİLERLE BULUŞUYOR

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz “Mahallelerimizle buluşuyoruz” etkinliği kapsamında Emek ve Armağan İlci Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen Mahallelerimizle buluşuyoruz etkinliğine Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Emek ve Armağan İlci Mahallesi muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Nisan 2014 tarihinden bugüne kadar Burdur Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, bu süre zarfı içinde birçok hizmete imza attıklarını belirtti. Burdur için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Başkan Ercengiz, yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarından ileri biyolojik arıtma tesisine, marka cadde çalışmalarından içme Suyu çalışmalarına kadar birçok konuda detaylı bilgi verdi. Burdur Belediyesi’ni tüketen değil üreten bir belediye haline getirdiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi dışarıdan hizmet satın almak yerine, kendi üreten bir belediye haline getirdik. Kapalı duraklardan Halk Plajı çalışmalarına, Çayboyu düzenlemelerinden yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına kadar Burdur Belediyesi bu çalışmaları kendisi yapıyor. Hizmet satın alma noktasında hep fiyat mukayesesi yapıyoruz. Kaynaklarımızı etkin kullanıyoruz” diye konuştu. Mahallelerimizle buluşuyoruz etkinliği vatandaşlara çay ve tatlı ikramıyla son buldu.  
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz “Mahallelerimizle buluşuyoruz” etkinliği kapsamında Emek ve Armağan İlci Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen Mahallelerimizle buluşuyoruz etkinliğine Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Emek ve Armağan İlci Mahallesi muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Nisan 2014 tarihinden bugüne kadar Burdur Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, bu süre zarfı içinde birçok hizmete imza attıklarını belirtti.

Burdur için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Başkan Ercengiz, yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarından ileri biyolojik arıtma tesisine, marka cadde çalışmalarından içme Suyu çalışmalarına kadar birçok konuda detaylı bilgi verdi.

Burdur Belediyesi’ni tüketen değil üreten bir belediye haline getirdiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi dışarıdan hizmet satın almak yerine, kendi üreten bir belediye haline getirdik. Kapalı duraklardan Halk Plajı çalışmalarına, Çayboyu düzenlemelerinden yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına kadar Burdur Belediyesi bu çalışmaları kendisi yapıyor. Hizmet satın alma noktasında hep fiyat mukayesesi yapıyoruz. Kaynaklarımızı etkin kullanıyoruz” diye konuştu.

Mahallelerimizle buluşuyoruz etkinliği vatandaşlara çay ve tatlı ikramıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.