BAŞKAN ERCENGİZ MİNİBÜSÇÜLER İLE DÖRT YILI DEĞERLENDİRDİ

YAŞAM 20.04.2018 - 17:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4195+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ MİNİBÜSÇÜLER İLE DÖRT YILI DEĞERLENDİRDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Servis Minibüsçüleriyle, sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Burdur Belediyesi İstasyon Park Restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Durmuş Ceylan, Zabıta Müdürü Şaban Kırcı ve Minibüsçüler katıldı. Programda konuşan Başkan Ercengiz, “Biz 4 yıldır görevdeyiz. Yaklaşık 4 yıldır da birlikte çalışıyoruz. Seçim arifesinde verdiğimiz bir takım sözleri de yapmaya gayret gösteriyoruz. Tabi her seçim öncesinde siyasetçiler bir takım vaatlerde bulunur ve bu vaatleri yerine getirmek üzere vatandaştan hem oy hem de yetki ister. Biz geçen 4 yıl içerisinde elimizdeki olanaklar ölçüsünde Belediyenin kaynakları ve Burdur Belediyesinin bütçesi bize izin verdiği ölçüde sizlere hizmet etmeye, sizler gibi tüm Burdur’a hizmet etmek için gayret ettik. Gayret etmeye de devam edeceğiz. Yeni bir sektör Burdur için uzun bir geçmişi olmayan bir sektör tabi ailelerin evlatlarını okullarda okutması ve çalışan eşlerin olması nedeniyle de bu bir sektör haline geldi. Bu sektöründe kendine göre bir takım sorumlulukları ve sıkıntıları var. 3 defa Meclisimize gelerek sizlerden gelen talepler doğrultusunda C Plakalarla ilgili bir takım güncellemeler yaptık. Hem sizden hizmet alan tarafı düşünen hem de sizleri düşünen aynı zamanda bunun denetlemesini ve halka doğru hizmet götürülmesini planlayarak yönetmelikleri düzenledik. İhtiyaçlar doğrultusunda önümüzdeki süreçte bu yönetmelikler tekrar güncellenecektir. Yoğun katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Servis Minibüsçüleriyle, sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Burdur Belediyesi İstasyon Park Restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Durmuş Ceylan, Zabıta Müdürü Şaban Kırcı ve Minibüsçüler katıldı.

Programda konuşan Başkan Ercengiz, “Biz 4 yıldır görevdeyiz. Yaklaşık 4 yıldır da birlikte çalışıyoruz. Seçim arifesinde verdiğimiz bir takım sözleri de yapmaya gayret gösteriyoruz. Tabi her seçim öncesinde siyasetçiler bir takım vaatlerde bulunur ve bu vaatleri yerine getirmek üzere vatandaştan hem oy hem de yetki ister. Biz geçen 4 yıl içerisinde elimizdeki olanaklar ölçüsünde Belediyenin kaynakları ve Burdur Belediyesinin bütçesi bize izin verdiği ölçüde sizlere hizmet etmeye, sizler gibi tüm Burdur’a hizmet etmek için gayret ettik. Gayret etmeye de devam edeceğiz. Yeni bir sektör Burdur için uzun bir geçmişi olmayan bir sektör tabi ailelerin evlatlarını okullarda okutması ve çalışan eşlerin olması nedeniyle de bu bir sektör haline geldi. Bu sektöründe kendine göre bir takım sorumlulukları ve sıkıntıları var. 3 defa Meclisimize gelerek sizlerden gelen talepler doğrultusunda C Plakalarla ilgili bir takım güncellemeler yaptık. Hem sizden hizmet alan tarafı düşünen hem de sizleri düşünen aynı zamanda bunun denetlemesini ve halka doğru hizmet götürülmesini planlayarak yönetmelikleri düzenledik. İhtiyaçlar doğrultusunda önümüzdeki süreçte bu yönetmelikler tekrar güncellenecektir. Yoğun katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.