BAŞKAN ERCENGİZ, ONLAR CANLARINI HİÇE SAYARAK TOPRAĞA DÜŞTÜLER

GÜNDEM 02.03.2018 - 16:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3385+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, ONLAR CANLARINI HİÇE SAYARAK TOPRAĞA DÜŞTÜLER

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitleri anısına 2000 adet Türk Bayrağı dağıttı.
Başkan Ali Orkun Ercengiz, Zeytin Dalı Harekatında Hatay-Hassa’nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerimiz şehit 13 asker de yaralanmıştı. Şehitlerin evlerine asılan bayraklardan sonra bu bir ulusal meselemizdir diyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitlerimiz anısına sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur’u bayraklarla donatalım” çağrı yaptı. Başkan Ercengiz, Gazi Caddesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti. Gazi caddesindeki İşyerlerine bizzat Türk Bayrağı veren Başkan Ercengiz, “Esnaflarımızı ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Bugün 2000 adet Türk Bayrağı dağıttık. Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları olan kentimizin sokaklarını, İş yerlerimizi ve evlerimizi bayraklarla donatalım” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitleri anısına 2000 adet Türk Bayrağı dağıttı.

Başkan Ali Orkun Ercengiz, Zeytin Dalı Harekatında Hatay-Hassa’nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerimiz şehit 13 asker de yaralanmıştı. Şehitlerin evlerine asılan bayraklardan sonra bu bir ulusal meselemizdir diyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitlerimiz anısına sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur’u bayraklarla donatalım” çağrı yaptı. Başkan Ercengiz, Gazi Caddesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti.

Gazi caddesindeki İşyerlerine bizzat Türk Bayrağı veren Başkan Ercengiz, “Esnaflarımızı ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Bugün 2000 adet Türk Bayrağı dağıttık. Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları olan kentimizin sokaklarını, İş yerlerimizi ve evlerimizi bayraklarla donatalım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.