BAŞKAN ERCENGİZ; “ORTAK DEĞERİMİZ “BURDUR”

EKONOMİ 05.05.2022 - 13:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4613+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “ORTAK DEĞERİMİZ “BURDUR”

GL Platform Fuarcılık tarafından 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Teke Yöresi 7. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, sektörde yaşanan yenilik ve gelişmeleri üreticiye ulaştıracak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, fuarın şehre büyük katkı sağlayacağını belirterek, her türlü destek için hazır olduklarını söyledi.Fuarların sadece organizatör firmalar ya da katılımcı firmalar açısından değil pek çok açıdan olumlu sonuçlar doğurduğunu söyleyen Ercengiz şöyle devam etti : “Fuarlar, düzenlendikleri kent, bölge, hatta ülkeler için olumlu sonuçlar doğuran organizasyonlardır. Yöre halkının sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağlamaktadır. Tarımsal alanda yeni ürünlerin ortaya çıkması, bu ürünlerin çeşitlendirilmesi, çeşitlenen ürünlerde belirlenen yeni hedeflere yönelik tarımsal çıktıların elde edilmesi, bunun yanı sıra hayvancılıkta yeni kültür tarımın geliştirilmesi buna yönelik kültürel hayvancılığın destekleniyor olması, yem alanında yeni adımlar atılabiliyor olması.. Saymakla bitmeyecek tüm bu gelişmeler yalnızca Burdur’a değil, bölgesel ve ulusal düzeyde ülkeye de fayda sağlayacaktır. Aynı zamanda fuar ilimize ekonomik bir hareketlilik de getirecektir. Temennimiz kent ekonomisine gelecek katkıyı esnafımızın en iyi şekilde değerlendirmesidir”   “ÜRETİCİ TEKNOLOJİYLE BULUŞACAK” Ercengiz, firmaların yeni ve kaliteli üretim teknolojileri geliştirmeye, rakipleri izlemeye, bir yandan da mevcut ve potansiyel müşterilerine ulaşmaya, onların düşünce istek ve beklentilerini belirlemeye çalıştığını ifade ederek, fuarın katılımcılar için yol haritası niteliğinde olacağını söyledi. Ercengiz “Fuarda süt sağma teknolojisinden, yemleme teknolojisine ya da tarımda yeni kullanılan makinelerde elde edilecek yeni ürünlerin ve çeşitlendirilmiş çıktılarına kadar her türlü teknolojik araç ve gerecin üreticiler ile buluşturulmasını önemli buluyoruz” diye konuştu.   “DESTEĞE HAZIRIZ” Belediye olarak, toplamında 1800 metrekare, aktif alanı 15 bin 500 metrekare olan bir alanı fuar için tahsis edeceklerini belirten Ercengiz, “Bu alan çok kişinin rahatlıkla kullanabileceği, akşamları aydınlatılabilecek, gündüzleri çok rahatlıkla güneşten veya yağmurdan korunabilecek bir mekan olarak düşünülüyor. Burada her türlü lojistik desteği vereceğiz. Herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.
GL Platform Fuarcılık tarafından 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Teke Yöresi 7. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, sektörde yaşanan yenilik ve gelişmeleri üreticiye ulaştıracak.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, fuarın şehre büyük katkı sağlayacağını belirterek, her türlü destek için hazır olduklarını söyledi.Fuarların sadece organizatör firmalar ya da katılımcı firmalar açısından değil pek çok açıdan olumlu sonuçlar doğurduğunu söyleyen Ercengiz şöyle devam etti :
“Fuarlar, düzenlendikleri kent, bölge, hatta ülkeler için olumlu sonuçlar doğuran organizasyonlardır. Yöre halkının sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağlamaktadır. Tarımsal alanda yeni ürünlerin ortaya çıkması, bu ürünlerin çeşitlendirilmesi, çeşitlenen ürünlerde belirlenen yeni hedeflere yönelik tarımsal çıktıların elde edilmesi, bunun yanı sıra hayvancılıkta yeni kültür tarımın geliştirilmesi buna yönelik kültürel hayvancılığın destekleniyor olması, yem alanında yeni adımlar atılabiliyor olması.. Saymakla bitmeyecek tüm bu gelişmeler yalnızca Burdur’a değil, bölgesel ve ulusal düzeyde ülkeye de fayda sağlayacaktır. Aynı zamanda fuar ilimize ekonomik bir hareketlilik de getirecektir. Temennimiz kent ekonomisine gelecek katkıyı esnafımızın en iyi şekilde değerlendirmesidir”
 
“ÜRETİCİ TEKNOLOJİYLE BULUŞACAK”
Ercengiz, firmaların yeni ve kaliteli üretim teknolojileri geliştirmeye, rakipleri izlemeye, bir yandan da mevcut ve potansiyel müşterilerine ulaşmaya, onların düşünce istek ve beklentilerini belirlemeye çalıştığını ifade ederek, fuarın katılımcılar için yol haritası niteliğinde olacağını söyledi. Ercengiz “Fuarda süt sağma teknolojisinden, yemleme teknolojisine ya da tarımda yeni kullanılan makinelerde elde edilecek yeni ürünlerin ve çeşitlendirilmiş çıktılarına kadar her türlü teknolojik araç ve gerecin üreticiler ile buluşturulmasını önemli buluyoruz” diye konuştu.
 
DESTEĞE HAZIRIZ”
Belediye olarak, toplamında 1800 metrekare, aktif alanı 15 bin 500 metrekare olan bir alanı fuar için tahsis edeceklerini belirten Ercengiz, “Bu alan çok kişinin rahatlıkla kullanabileceği, akşamları aydınlatılabilecek, gündüzleri çok rahatlıkla güneşten veya yağmurdan korunabilecek bir mekan olarak düşünülüyor. Burada her türlü lojistik desteği vereceğiz. Herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.