BAŞKAN ERCENGİZ PAZAR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

DİĞER 18.03.2019 - 18:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4650+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ PAZAR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı Halk Pazarı girişinde pazar esnafları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’un da katıldığı kahvaltıda sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Ercengiz, belediye tarafından yapılan hizmetlerden bahsetti. Kahvaltıya katılan Pazar esnaflarının sorularını yanıtlayarak Barış Parkı altındaki Pazar esnaflarını yakından ilgilendiren belediye dükkanları hakkındaki soruları yanıtladı. “HUKUK MÜCADELESİNİ BELLİ BİR ÖLÇÜDE BİTİRDİK” Düzenlenen kahvaltıda konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Bedensen Çarşısı’nda bulunan esnafların mağduriyetini dile getirerek,” Her biri dert yanıyor. Bedesten Çarşısı bir vizyon projesi olarak önümüze konuldu, Ama hukuk mücadelesi veriyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın neredeyse tamamının mağdur olduğunu biliyoruz. Çok şükür ki hukuk mücadelesini belli bir ölçüde bitirdik. Önümüzdeki süreç için projelerini de hazırlayıp, tamir ve tadilatını da yapıp daha uygun bir hale getireceğiz. “ şeklinde konuştu. PAZAR ESNAFI SORDU BAŞKAN ERCENGİZ YANITLADI Pazar esnafının soruları üzerine konuşan Başkan Ercengiz; “40 yıldır kiracı olan esnaf arkadaşımız var. Bu iş 40 yıldır nasıl süre geldiyse, biz bunu böyle devam ettirmek isteriz. Ama şunu söyleyeyim. Biz şu anda seçimle, siyasetle iş başında olsak da devleti temsil ediyoruz. Verdiğimiz sözler devlet adınadır. Bu sözlerin arkasında durmakta herkesin boynunun borcudur.” Dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı Halk Pazarı girişinde pazar esnafları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’un da katıldığı kahvaltıda sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Ercengiz, belediye tarafından yapılan hizmetlerden bahsetti. Kahvaltıya katılan Pazar esnaflarının sorularını yanıtlayarak Barış Parkı altındaki Pazar esnaflarını yakından ilgilendiren belediye dükkanları hakkındaki soruları yanıtladı.

“HUKUK MÜCADELESİNİ BELLİ BİR ÖLÇÜDE BİTİRDİK”

Düzenlenen kahvaltıda konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Bedensen Çarşısı’nda bulunan esnafların mağduriyetini dile getirerek,” Her biri dert yanıyor. Bedesten Çarşısı bir vizyon projesi olarak önümüze konuldu, Ama hukuk mücadelesi veriyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın neredeyse tamamının mağdur olduğunu biliyoruz. Çok şükür ki hukuk mücadelesini belli bir ölçüde bitirdik. Önümüzdeki süreç için projelerini de hazırlayıp, tamir ve tadilatını da yapıp daha uygun bir hale getireceğiz. “ şeklinde konuştu.

PAZAR ESNAFI SORDU BAŞKAN ERCENGİZ YANITLADI

Pazar esnafının soruları üzerine konuşan Başkan Ercengiz; “40 yıldır kiracı olan esnaf arkadaşımız var. Bu iş 40 yıldır nasıl süre geldiyse, biz bunu böyle devam ettirmek isteriz. Ama şunu söyleyeyim. Biz şu anda seçimle, siyasetle iş başında olsak da devleti temsil ediyoruz. Verdiğimiz sözler devlet adınadır. Bu sözlerin arkasında durmakta herkesin boynunun borcudur.” Dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.