BAŞKAN ERCENGİZ PAZAR GEZME GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

YAŞAM 13.03.2018 - 17:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3980+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ PAZAR GEZME GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek kendileri ile görüştü.
        Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, CHP Burdur İl Başkanı Osman Gök, CHP’nin meclis üyeleri ve partililer Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. Halk pazarı hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Ercengiz “Burdur’umuzun en çok insanımızın toplanma yerleri olan vatandaşımızla üreticinin, satıcının, tüccarın ve esnafın buluştuğu yer olan Salı pazarını ziyaretteyiz. Tabi ki biz bunu sadece seçim dönemlerinde yapan değiliz. Biz her daim vatandaşımızla iç içe olarak sorunları tespiti ve çözümü için gayret gösteriyoruz. Artan üretim ve kışın ayının biraz yumuşak geçmesi sebebiyle yakın köylerimizden ve ilçelerimizden bu yıl üretim biraz erken başladı. Yaz aylarında gördüğümüz üretimleri, bahar aylarında da görmeye başladık. Bunun iki anlamı var, bizim açımızdan pazarımızın bolluk ve bereket içerisinde olması hem de olası sorunların önlemesi açısından bir takım tedbirlerinin alınmasıdır. Bunun için çıktık; hem üreticiye, esnafa hem de tüketiciye beklenti ve taleplerini soruyoruz. Burdur bir huzur şehri keyif şehri bunu da pazarda gördüğümüz için çok mutluyuz” dedi. Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Ercengiz’e ziyaretten dolayı teşekkür etti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek kendileri ile görüştü.

        Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, CHP Burdur İl Başkanı Osman Gök, CHP’nin meclis üyeleri ve partililer Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi.

Halk pazarı hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Ercengiz “Burdur’umuzun en çok insanımızın toplanma yerleri olan vatandaşımızla üreticinin, satıcının, tüccarın ve esnafın buluştuğu yer olan Salı pazarını ziyaretteyiz. Tabi ki biz bunu sadece seçim dönemlerinde yapan değiliz. Biz her daim vatandaşımızla iç içe olarak sorunları tespiti ve çözümü için gayret gösteriyoruz. Artan üretim ve kışın ayının biraz yumuşak geçmesi sebebiyle yakın köylerimizden ve ilçelerimizden bu yıl üretim biraz erken başladı. Yaz aylarında gördüğümüz üretimleri, bahar aylarında da görmeye başladık. Bunun iki anlamı var, bizim açımızdan pazarımızın bolluk ve bereket içerisinde olması hem de olası sorunların önlemesi açısından bir takım tedbirlerinin alınmasıdır. Bunun için çıktık; hem üreticiye, esnafa hem de tüketiciye beklenti ve taleplerini soruyoruz. Burdur bir huzur şehri keyif şehri bunu da pazarda gördüğümüz için çok mutluyuz” dedi.

Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Ercengiz’e ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.