BAŞKAN ERCENGİZ; PAZARCI ESNAFI VE HALKA SICAK SÜT DAĞITTI

YAŞAM 21.01.2020 - 12:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3177+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; PAZARCI ESNAFI VE HALKA SICAK SÜT DAĞITTI

Pazarcı esnafımız haftanın 7 günü Burdur da çeşitli bölgelerde kurulan 8 pazarda halkımıza en kötü hava şartlarında bile hizmet etmektedir.
Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı pazarında pazarcı esnafı ve halka sıcak süt dağıttı. Ercengiz, geleneksel hale getirdiğimiz gibi pazarcı esnafımıza ve halkımıza çorba ve sıcak süt ihram ediyoruz. Pazarcı esnafımız her türlü koşulda halkımıza en taze sebzeyi ve meyveyi ulaştırmaya ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyor. Aynı zamanda pazarımız da konfeksiyon alanında hizmet veren esnafımız da dar gelirli vatandaşımızın ihtiyacını karşılama gayretindedir.    Bugün burada olmamızın nedeni 6 yıldır esnafımıza ve halkımıza bir bardak süt ve bir tas çorba ile amacımız karnını doyurmak elbette değil ancak hava şartlarının zorladığı pazarcı esnafımız ve evinin ihtiyacını karşılamak amacı ile pazara gelen halkımızın içini ısıtmak Burdur belediyesinin onların içini ısıtacak sıcaklıkta yanlarında olduğunu hissettirmektir. Hem pazarcı esnafımız, hem de halkımız ile bu alanda olmak ve yerinde incelemeler yapmak ve pazarcı ile halkımızın sorunları varsa çözüleceklerin tespitini yaparak bir kısmını yerinde çözmek ve diğerlerini de kurumsal olarak yasaların bize sağladığı imkanlar dahilinde çözümü yolunda çaba göstermektir. Pazarcılar odası başkanımız da buradadır. Bizlere her zaman olduğu gibi pazarcılar Odası olarak vatandaşımızın sorunsuz olarak ihtiyaçlarını karşılaması için destek vermektedir. Elbette ki her kesimde olduğu gibi eksiklikler olabilir. Önemli olan bilerek ve isteyerek hatalar yapmamaktır. Vatandaşımızın sağlığı, vatandaşımızın konforu ve halkın sağlıklı hizmet alabilmesi için gece gündüz mesai mefhumu demeden çalışıyoruz. Başkan Ercengiz ve ekibi daha sonra pazarcı esnafını dolaşarak sorunlarını dinledi ve hayırlı işler dileğinde bulundu.  
Pazarcı esnafımız haftanın 7 günü Burdur da çeşitli bölgelerde kurulan 8 pazarda halkımıza en kötü hava şartlarında bile hizmet etmektedir.

Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı pazarında pazarcı esnafı ve halka sıcak süt dağıttı. Ercengiz, geleneksel hale getirdiğimiz gibi pazarcı esnafımıza ve halkımıza çorba ve sıcak süt ihram ediyoruz. Pazarcı esnafımız her türlü koşulda halkımıza en taze sebzeyi ve meyveyi ulaştırmaya ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyor. Aynı zamanda pazarımız da konfeksiyon alanında hizmet veren esnafımız da dar gelirli vatandaşımızın ihtiyacını karşılama gayretindedir.

   Bugün burada olmamızın nedeni 6 yıldır esnafımıza ve halkımıza bir bardak süt ve bir tas çorba ile amacımız karnını doyurmak elbette değil ancak hava şartlarının zorladığı pazarcı esnafımız ve evinin ihtiyacını karşılamak amacı ile pazara gelen halkımızın içini ısıtmak Burdur belediyesinin onların içini ısıtacak sıcaklıkta yanlarında olduğunu hissettirmektir. Hem pazarcı esnafımız, hem de halkımız ile bu alanda olmak ve yerinde incelemeler yapmak ve pazarcı ile halkımızın sorunları varsa çözüleceklerin tespitini yaparak bir kısmını yerinde çözmek ve diğerlerini de kurumsal olarak yasaların bize sağladığı imkanlar dahilinde çözümü yolunda çaba göstermektir.

Pazarcılar odası başkanımız da buradadır. Bizlere her zaman olduğu gibi pazarcılar Odası olarak vatandaşımızın sorunsuz olarak ihtiyaçlarını karşılaması için destek vermektedir. Elbette ki her kesimde olduğu gibi eksiklikler olabilir. Önemli olan bilerek ve isteyerek hatalar yapmamaktır. Vatandaşımızın sağlığı, vatandaşımızın konforu ve halkın sağlıklı hizmet alabilmesi için gece gündüz mesai mefhumu demeden çalışıyoruz. Başkan Ercengiz ve ekibi daha sonra pazarcı esnafını dolaşarak sorunlarını dinledi ve hayırlı işler dileğinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.