BAŞKAN ERCENGİZ; ŞİRİNEVLER MAHALLESİ’NE SPOR SALONU MÜJDESİ

GÜNDEM 15.01.2019 - 14:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4029+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; ŞİRİNEVLER MAHALLESİ’NE SPOR SALONU MÜJDESİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şirinevler Mahallesine Spor Salonu yapılacağının müjdesini verdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahalle Buluşmaları kapsamında Şirinevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı mahalle buluşmasında Başkan Ercengiz, Spor Salonu müjdesi verdi. Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Gül Oğuzkan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Süleyman Seçer, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile Şirinevler Mahallesi Muhtar Adayları katıldı. Katılımın yoğun olması ve vatandaşların salona sığmaması nedeniyle Şirinevler Mahallesinde ikinci bir toplantı düzenleyeceğini belirten Başkan Ercengiz, vatandaşların gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı konuşmada, “Bu seçim çalışmasını ittifakla birlikte götüreceğimiz için bugün bizi yalnız bırakmayan çok kıymetli yönetici arkadaşlarım ve geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle gelemediğimiz Şirinevler Mahallesinde acaba kimse yok mu da ondan gidemedi diyenlere inat, bu salonu dolduran çok kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Biz bundan 5 yıl önce, gönüllere girmeye, gönüller almaya, gönüllerin başkanı olmaya geldik demiştik ve tüm Burdur’a bir söz vermiştik amacımız insanı mutlu etmek, binalara, taşa, toprağa yatırım değil, insanı mutlu eden yatırımları getirmek demiştik, biz bugün itibariyle verdiğimiz sözlerin, bastırdığımız kitapçığın taş, toprak bölümlerinin bir kısmı eksik olsa da herhalde sizlerin gönüllerine giden her yolu denedik ve gönüllerinize girmek için gayret ettik. Gece gündüz demeden sizlerin ayağına gelip, istek ve şikayetlerinizi almaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Ercengiz, konuşmasında 5 yılda kente kazandırdığı yatırımları tek tek anlattı. Şirinevler Mahallesi sakinlerinin isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Başkan Ercengiz, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini tek tek dinledi. Başkan Ercengiz, Şirinevler Mahallesine spor salonu yapılacağının da müjdesini verdi. Toplantı, vatandaşların Başkan Ercengiz’le hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şirinevler Mahallesine Spor Salonu yapılacağının müjdesini verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahalle Buluşmaları kapsamında Şirinevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı mahalle buluşmasında Başkan Ercengiz, Spor Salonu müjdesi verdi. Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Gül Oğuzkan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Süleyman Seçer, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile Şirinevler Mahallesi Muhtar Adayları katıldı.

Katılımın yoğun olması ve vatandaşların salona sığmaması nedeniyle Şirinevler Mahallesinde ikinci bir toplantı düzenleyeceğini belirten Başkan Ercengiz, vatandaşların gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı konuşmada, “Bu seçim çalışmasını ittifakla birlikte götüreceğimiz için bugün bizi yalnız bırakmayan çok kıymetli yönetici arkadaşlarım ve geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle gelemediğimiz Şirinevler Mahallesinde acaba kimse yok mu da ondan gidemedi diyenlere inat, bu salonu dolduran çok kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Biz bundan 5 yıl önce, gönüllere girmeye, gönüller almaya, gönüllerin başkanı olmaya geldik demiştik ve tüm Burdur’a bir söz vermiştik amacımız insanı mutlu etmek, binalara, taşa, toprağa yatırım değil, insanı mutlu eden yatırımları getirmek demiştik, biz bugün itibariyle verdiğimiz sözlerin, bastırdığımız kitapçığın taş, toprak bölümlerinin bir kısmı eksik olsa da herhalde sizlerin gönüllerine giden her yolu denedik ve gönüllerinize girmek için gayret ettik. Gece gündüz demeden sizlerin ayağına gelip, istek ve şikayetlerinizi almaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Ercengiz, konuşmasında 5 yılda kente kazandırdığı yatırımları tek tek anlattı.

Şirinevler Mahallesi sakinlerinin isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Başkan Ercengiz, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini tek tek dinledi. Başkan Ercengiz, Şirinevler Mahallesine spor salonu yapılacağının da müjdesini verdi. Toplantı, vatandaşların Başkan Ercengiz’le hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.