BAŞKAN ERCENGİZ YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ.

GÜNDEM 09.11.2021 - 11:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3046+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yapımı devam eden projeleri incelemelerde bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, yapımı devam eden İleri Biyolojik Arıtma Tesisi ve Artıma ve İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Cumartesi günü bizi endişelendiren ancak küçük eziklerle atlatılmış bir kaza yaşanan Atıksu Arıtma Tesisi şantiyemize uğrayarak hem emekçi kardeşimize geçmiş olsun diledik hem de hızla ilerleyen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Daha sonrada İçme suyu arıtma tesisinde yapılan çalışmaları inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında ilgili bilgi aldık. Burdur’umuza hayırlı olması dileğiyle” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yapımı devam eden projeleri incelemelerde bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, yapımı devam eden İleri Biyolojik Arıtma Tesisi ve Artıma ve İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Cumartesi günü bizi endişelendiren ancak küçük eziklerle atlatılmış bir kaza yaşanan Atıksu Arıtma Tesisi şantiyemize uğrayarak hem emekçi kardeşimize geçmiş olsun diledik hem de hızla ilerleyen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Daha sonrada İçme suyu arıtma tesisinde yapılan çalışmaları inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında ilgili bilgi aldık. Burdur’umuza hayırlı olması dileğiyle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.