BAŞKAN GAZİLER VE ŞEHİT AİLELİRİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

YAŞAM 19.09.2019 - 16:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3406+ kez okundu.
 

BAŞKAN GAZİLER VE ŞEHİT AİLELİRİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, İstasyon Park’ta düzenlenen öğle yemeğinde Gazi, gazi aileleri ve şehit ailelerini ağırladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e "Mareşal Rütbesi" ile "Gazilik" unvanının verildiği günün 98. Yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü’nde Başkan Ercengiz, İstasyon Park’ta düzenlenen öğle yemeğinde Gazi, gazi aileleri ve şehit ailelerini ağırladı. Başkan Ercengiz, davetlilerle birlikte yemek yiyerek, uzun süre sohbet etti. Gazi ve şehit aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Ercengiz, “ Bizler yalnızca yerel yönetimler olarak değil, sizlerin bir evladı olarak başta evinizde ve daima yanınızdayız.” İfadelerini kullandı. Başkan Ercengiz, düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada,“Bu memleket kolay kurulmadı, kolay da yıkılmayacak, yedi düzel de gelse kimsenin gücü ulusal bütünlüğümüzü kimse bozamayacaktır. Başta bu memleketin her bir karış toprağı için mücadele etmiş, her ne alanda olursa olsun bugüne kadar o şanlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlamak için toprağa düşmüş, kanını, canını feda etmiş, o sizin kıymetli evlatlarınız ve bu vatan için mücadele edip, günlük yaşam içerisinde ‘vatana canımız feda olsun’ diyen gazilerimiz, bizlerin onur ve gurur kaynağıdır. Bu bayrak asla göklerden inmeyecek. Bu memleket, millet sevdalısı insanları olduğu sürece de kimsenin işgaline ve istilasına izin vermeyecek. 19 Eylül Gaziler Günü, Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu ülkenin kuruluşunda ve kurtuluşunda mücadele etmiş, tüm gazilerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.” Şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, İstasyon Park’ta düzenlenen öğle yemeğinde Gazi, gazi aileleri ve şehit ailelerini ağırladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e "Mareşal Rütbesi" ile "Gazilik" unvanının verildiği günün 98. Yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü’nde Başkan Ercengiz, İstasyon Park’ta düzenlenen öğle yemeğinde Gazi, gazi aileleri ve şehit ailelerini ağırladı. Başkan Ercengiz, davetlilerle birlikte yemek yiyerek, uzun süre sohbet etti. Gazi ve şehit aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Ercengiz, “ Bizler yalnızca yerel yönetimler olarak değil, sizlerin bir evladı olarak başta evinizde ve daima yanınızdayız.” İfadelerini kullandı.

Başkan Ercengiz, düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada,“Bu memleket kolay kurulmadı, kolay da yıkılmayacak, yedi düzel de gelse kimsenin gücü ulusal bütünlüğümüzü kimse bozamayacaktır. Başta bu memleketin her bir karış toprağı için mücadele etmiş, her ne alanda olursa olsun bugüne kadar o şanlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlamak için toprağa düşmüş, kanını, canını feda etmiş, o sizin kıymetli evlatlarınız ve bu vatan için mücadele edip, günlük yaşam içerisinde ‘vatana canımız feda olsun’ diyen gazilerimiz, bizlerin onur ve gurur kaynağıdır. Bu bayrak asla göklerden inmeyecek. Bu memleket, millet sevdalısı insanları olduğu sürece de kimsenin işgaline ve istilasına izin vermeyecek. 19 Eylül Gaziler Günü, Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu ülkenin kuruluşunda ve kurtuluşunda mücadele etmiş, tüm gazilerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.