BAŞKAN HALICI: ZAMLAR GERİ ALINSIN

SİYASET 20.02.2022 - 22:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4211+ kez okundu.
 

BAŞKAN HALICI: ZAMLAR GERİ ALINSIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Birleşik Kamu-İş Sendikası tarafından Isparta Garı önünde düzenlenen zamlar geri alınsın eylemine katıldı.
Eyleme katılan Başkan Halıcı yaptığı açıklama da, “Elektrik ve doğal gaza yapılan zamlar derhal geri çekilerek 2021 yılının tarifelerine geri dönülmesini, Ocak 2022 döneminde tahsil edilen yüzde 127’ye varan zamlı elektrik tüketim bedellerinin iade edilmesini, sanayi, ticarethane ve tarımsal sulamada yapılan zamların geri çekilmesini” istedi. Elektriğin kamulaştırılması, zamların geri alınması ve enflasyon farkının aylık ödenmesi konuları başta olmak üzere düzenlenen Zamlar Geri Alınsın eylemini değerlendiren CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı; “Halkımızın taleplerini sosyal medyalarımızda, basında, TBMM’de kısaca her yerde dile getiriyoruz. Yapılan mazot, elektrik ve doğalgaz zamları nedeniyle vatandaşlarımız zor durumda. Ülkemizde ticaret ve tarım bitmiş durumda. Esnaf ve Çiftçiler kan ağlıyor ama iktidar insanları duymamazlıktan geliyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceği açıklamasının değerli olduğu düşünüyoruz. Bugün de Birleşik Kamu-İş Sendikası ile birlikte; zamlar geri alınsın, enflasyon farkı ödensin demek için meydanlardaydık. Halkımızın içinde bulunduğu durumu her zaman gündeme taşıyacağız ve yanlarında olacağız” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Birleşik Kamu-İş Sendikası tarafından Isparta Garı önünde düzenlenen zamlar geri alınsın eylemine katıldı.

Eyleme katılan Başkan Halıcı yaptığı açıklama da, “Elektrik ve doğal gaza yapılan zamlar derhal geri çekilerek 2021 yılının tarifelerine geri dönülmesini, Ocak 2022 döneminde tahsil edilen yüzde 127’ye varan zamlı elektrik tüketim bedellerinin iade edilmesini, sanayi, ticarethane ve tarımsal sulamada yapılan zamların geri çekilmesini” istedi.

Elektriğin kamulaştırılması, zamların geri alınması ve enflasyon farkının aylık ödenmesi konuları başta olmak üzere düzenlenen Zamlar Geri Alınsın eylemini değerlendiren CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı; “Halkımızın taleplerini sosyal medyalarımızda, basında, TBMM’de kısaca her yerde dile getiriyoruz. Yapılan mazot, elektrik ve doğalgaz zamları nedeniyle vatandaşlarımız zor durumda. Ülkemizde ticaret ve tarım bitmiş durumda. Esnaf ve Çiftçiler kan ağlıyor ama iktidar insanları duymamazlıktan geliyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceği açıklamasının değerli olduğu düşünüyoruz. Bugün de Birleşik Kamu-İş Sendikası ile birlikte; zamlar geri alınsın, enflasyon farkı ödensin demek için meydanlardaydık. Halkımızın içinde bulunduğu durumu her zaman gündeme taşıyacağız ve yanlarında olacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.