BAŞKAN KEYİK:23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

YAŞAM 22.04.2022 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3555+ kez okundu.
 

BAŞKAN KEYİK:23 NİSAN BAYRAMI MESAJI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Geride kalan 102 yılın bağımsızlığımızın kanıtı olduğuna dikkat çeken Başkan Yusuf Keyik, “23 Nisan 1920'de kurulan Meclis ile Yüce Türk Milleti, bu topraklarda esaretin asla kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Geride kalan 102 yıllık süre de bunun en büyük kanıtıdır” dedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) milletin temsilcisi ve bağımsız yaşama iradesinin de sembolü olduğunu vurgulayan Başkan Yusuf Keyik: “23 Nisan 1920, milletimizin kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gündür. Milletin canıyla, kanıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Kuruluşumuzun ve kurtuluşumuzun sevk ve idaresini yapan Meclisimiz, Aziz Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği fedakârlıkların unutulmaz bir timsali olmuştur” şeklinde konuştu. 23 Nisan’ın dünyadaki tüm çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu belirten Başkan Yusuf Keyik; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır. 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Meclisimizde kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimizi ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Milli Egemenliğimizin 102. yılını en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Geride kalan 102 yılın bağımsızlığımızın kanıtı olduğuna dikkat çeken Başkan Yusuf Keyik, “23 Nisan 1920'de kurulan Meclis ile Yüce Türk Milleti, bu topraklarda esaretin asla kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Geride kalan 102 yıllık süre de bunun en büyük kanıtıdır” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) milletin temsilcisi ve bağımsız yaşama iradesinin de sembolü olduğunu vurgulayan Başkan Yusuf Keyik: “23 Nisan 1920, milletimizin kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gündür. Milletin canıyla, kanıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Kuruluşumuzun ve kurtuluşumuzun sevk ve idaresini yapan Meclisimiz, Aziz Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği fedakârlıkların unutulmaz bir timsali olmuştur” şeklinde konuştu.

23 Nisan’ın dünyadaki tüm çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu belirten Başkan Yusuf Keyik; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır. 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Meclisimizde kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimizi ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Milli Egemenliğimizin 102. yılını en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.